Libnet.ro
UNICEF

15:31

Son of Saul, cu Levente Molnar, desemnat cel mai bun film strain la gala Independent Spirit Awards 2016. Lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Son of Saul, cu Levente Molnar, desemnat cel mai bun film strain la gala Independent Spirit Awards 2016. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost desemnat cel mai bun film strain la cea de-a 31-a editie a galei Independent Spirit Awards, ce a avut loc sambata seara, in orasul Santa Monica din California, informeaza Reuters, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

inca un premiu pentru Son of Saul, cu Levente Molnar: cel mai bun film strain la gala Independent Spirit 2016

Filmul Fiul lui Saul/ Son of Saul, distins pentru cel mai bun film strain la gala Independent Spirit 2016 .

OMV Petrom, cel mai bun randament din BET, in ciuda pierderilor raportate pentru 2015

Titlurile OMV Petrom SNP) au inregistrat, in perioada 16-23 februarie, o apreciere de 7,61%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

Bake Off Romania: cine sunt ultimii patru concurenti care lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania

Ultimii patru concurenti care lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania la Bake Off Romania au fost anuntati de Pro TV. Show-ul urmeaza sa debuteze luni, 29 februarie, de la 20:30.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2016: programele ideale pentru protectia PC-ului tau

Programele pentru protectia PC-ului tau sunt esentiale chiar si in ziua de azi. Noi am compilat o lista cu unele dintre cele mai interesante aplicatii dedicate luptei contra virusilor, insa te vom lasa pe tinesa alegicare ar fi cel mai bun antivirus gratuit in 2016, pentru calculatorul tau. in ziua de azi, noile sisteme de [].

Acesta este cel mai bun telefon din lume! Lovitura grea pentru Apple

La Mobile World Congress 2016 au fost anuntate cele mai tari gadgeturi din lume in acest moment. GSM Association a anuntat castigatorii celei de-a 21-a editii anuale la Mobile World Congress de.

Oscar 2016 LIVE TEXT: Son of Saul, cu actorul Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain

Oscar 2016. Filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road domina gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, in timp ce Son of Saul, cu actorul de origine romana Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain. De asemenea, Alicia Vikander a primit statueta pentru rolul secundar din The Danish Girl.

Care sunt romanii cel mai putin dispusi sa schimbe orasul pentru un job mai bun

Un studiu efectuat in Brasov, Oradea, Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca si Targu-Mures in randul candidatilor la Targul de Cariere arata care dintre locuitorii acestor orase sunt mai dispusi sa se mute in alte locuri din Romania pentru joburi mai bune.

Cel mai alb Oscar din istorie

Anul acesta nici macar nu se mai vorbeste despre filmele nominalizate la Oscaruri. Toata atentia este canalizata pe scandalul All White, dat fiind ca pentru al doilea an consecutiv, printre nominalizati nu se numara decat artisti albi.

Rainbow Six Siege cel mai dificil shooter pe care l-am jucat in ultima perioada [REVIEW]

Rainbow Six Siege este printre cele mai reusite shooter-e pe care am avut ocazia sa le joc in ultima vreme. Recunosc: inainte de a-l juca, am citi numeroase review-uri in legatura cu Rainbow Six Siege. Astfel, am avut ocazia de a aflacate ceva despre punctele sale tari, dar si despre punctele slabe. Nu am putut [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )