Libnet.ro
UNICEF

20:30

Oscar 2018. Cine va prezenta trofeul pentru Cea mai buna actrita in locul lui Casey Affleck, dupa ce actorul s-a retras in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Adevărul Adevărul,
Oscar 2018. Cine va prezenta trofeul pentru Cea mai buna actrita in locul lui Casey Affleck, dupa ce actorul s-a retras in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Doua actrite celebre vor prezenta impreuna premiul la categoria Cea mai buna actrita in rol principal la Gala Oscar din aceasta seara. Trofeul trebuia sa fie inmanat de actorul Casey Affleck, care a fost triumfat anul trecut la categoria Cel mai bun actor in rol principal pentru interpretarea din filmul Manchester by the Sea. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete:Meryl Streep, nominalizata la Oscarul pentru cea mai buna actrita in 2018;Cabral a trecut prin socul vietii;Durul Florin Calinescu, potop de lacrimi la TV

Brigitte Sfat a rupt tacerea despre divort. Divortul dintre Brigitte si Ilie Nastase este deja iminent. Nenumaratele certuri, tensiuni, cuvinte grele pe. Adelina Pestritu asteapta cu nerabdare sa devina mama. Adelina Pestritu se pregateste pentru cel mai important eveniment din viata ei.

Predictii Oscar 2018: cine ar putea castiga trofeele celor mai importante categorii

Mai sunt cateva zile pana cand vom afla catre cine vor merge anul acesta mult ravnitele statuete Oscar. Pana atunci, pentru a spori suspansul, echipa de experti a revistei Vanity Fair ne ofera previziunile sale pentru cele mai importante categorii.

Predictii Oscar 2018: cine ar putea castiga trofeele celor mai importante categorii FOTO VIDEO

Mai sunt cateva zile pana cand vom afla catre cine vor merge anul acesta mult ravnitele statuete Oscar. Pana atunci, pentru a spori suspansul, echipa de experti a revistei Vanity Fair ne ofera previziunile sale pentru cele mai importante categorii.

Oscar 2018: filmele in care sa le vezi pe cele mai bune actrite

Competitia pentru cea mai buna actrita de la premiile Oscar 2018 este stransa. Alegerea se va face dintre actrite veterane de la Hollywood, dar si dintre altele ceva mai noi. Premiile Academiei Americane de Film sunt cea mai asteptata ceremonie din industria cinematografica, urmate de Globurile de Aur. Sunt cunoscute drept premiile Oscar, iar mai-marii [].

VIDEO - Oscar 2018 intra in linie dreapta. Iata cele mai luxoase rochii de pe covorul rosu

Jennifer Lawrence este actrita care a purtat cea mai scumpa rochie pe covorul rosu in istoria galelo.

Samsung Galaxy S9 Plus vine cu cea mai buna camera foto de pe piata

Acum ca Samsung Galaxy S9 a fost lansat, au inceput sa apara si rezultatele testelor profesionale la care este supus telefonul. Samsung Galaxy S9 a dovedit deja ca are cel mai bun ecran pe care il poti intalni pe un telefon, iar asta o spun cei de la DisplayMate. Si cei de la DxOMark vin [].

A fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru cea mai veche piata de pe malul Borcei. Cladirea va fi demolata si transformata intr-un complex de 5 stele

Planul Urbanistic Zonal al celei mai vechi piete din Calarasi care va fi transformata intr-un complex de 5 stele a fost aprobat de consilierii locali, zona centrala urmand a fi modernizata la standarde europene.

LIVE TEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywood-ului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

LIVETEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywoodului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

Unde vezi premiile Oscar 2018

Daca vrei sa stii unde vezi premiile Oscar 2018, e destul de simplu. Evenimentul propriu-zis incepe pe 5 martie, dimineata, iar acesta va fi atat la TV, cat si online. Gala decernarii premiilor Oscar 2018a ajuns la cea de-a 90-a editie. Sunt nume mari, sunt nume care abia acum incep sa se remarce, dar mai [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )