Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oscar 2018: filmele in care sa le vezi pe cele mai bune actrite

Playtech Playtech,
Oscar 2018: filmele in care sa le vezi pe cele mai bune actrite

Competitia pentru cea mai buna actrita de la premiile Oscar 2018 este stransa. Alegerea se va face dintre actrite veterane de la Hollywood, dar si dintre altele ceva mai noi. Premiile Academiei Americane de Film sunt cea mai asteptata ceremonie din industria cinematografica, urmate de Globurile de Aur. Sunt cunoscute drept premiile Oscar, iar mai-marii []. continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi: De la preluarea mandatului de procuror sef, DNA a inregistrat cele mai bune rezultate de la infiintarea institutiei

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, la CSM, ca de la preluarea mandatului sau DNA a inregistrat cele mai bune rezultate de la infiintarea institutiei. Ca si chestiune.

Cele mai bune orase in care pot trai tinerii. Bucuresti, la coada clasamentului

Berlin este cel mai bun oras, din 110 analizate, in care millennialii pot trai. Canada este tara cu cele mai multe orase incluse in top 20 orase in care tinerii din generatia Y pot trai, munci si calatori, potrivit unui studiu recent. Bucurestiul se.

Cele mai bune restaurante romanesti din Bucuresti

Cand am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai buna bucatarie romaneasca din Bucuresti, nu am luat in calcul diferentele dintre restaurantele traditionale romanesti, cele cu bucatarie taraneasca, cele cu bucatarie boiereasca si celelalte sub)categorii care ar mai putea intra in discutie, insa am promis ca revin asupra subiectului cu detalii.

Despre cumparatorile online si sfaturile care ne ajuta sa fim siguri ca luam cele mai bune decizii

Anul 2017 a fost unul in care procentul celor care fac cumparaturi online a crescut cel mai mult.

Cele mai bune masini 4x4 pentru condus iarna

Conducerea unui autovehicul pe timp de iarna prezinta cateva provocari unice, mai ales daca ai o rampa de urcat pe un drum acoperit cu zapada sau gheata. In Romania sunt din pacate momente provocatoare si in mijlocul verii cand ploua abundent si ai.

ANALIZA Cand iarna nu cedeaza - Care au fost cele mai reci zile de martie din istorie - De la -31 de grade, la zapezi record

Martie este prima luna de primavara si in unii ani temperaturile trec si de 25 de grade. Insa au fost destule cazuri de-a lungul ultimului secol cand minimele au scazut in Romania sub -20 de grade in numeroasele locuri, culminand cu -31 de grade. Nu au lipsit nici zilele cu strat de zapada consistent, chiar si de peste jumatate de metru. In articol puteti citi despre cele mai reci zile de martie si despre recordurile pe care le-a adus a treia luna din an.

Predictii Oscar 2018: cine ar putea castiga trofeele celor mai importante categorii

Mai sunt cateva zile pana cand vom afla catre cine vor merge anul acesta mult ravnitele statuete Oscar. Pana atunci, pentru a spori suspansul, echipa de experti a revistei Vanity Fair ne ofera previziunile sale pentru cele mai importante categorii.

Predictii Oscar 2018: cine ar putea castiga trofeele celor mai importante categorii FOTO VIDEO

Mai sunt cateva zile pana cand vom afla catre cine vor merge anul acesta mult ravnitele statuete Oscar. Pana atunci, pentru a spori suspansul, echipa de experti a revistei Vanity Fair ne ofera previziunile sale pentru cele mai importante categorii.

ANALIZA Care sunt cele mai atractive investitii imobiliare in 2018

Apartamentele in cladiri cu regim mic, cele atipice ca dimensiuni, precum si casele care permit transformarea lor in sedii de firme sau spatii comerciale sunt printre cele mai profitabile investitii imobiliare in 2018, potrivit unei analize realizate de catre platforma imobiliara Wizmo. ro si RE/MAX Grup de Lux, una dintre francizele RE/MAX Romania.

Top 6 zodii care au cele mai mici sanse de fi inselate. Te afli printre ele?

Unele zodii au sanse mari de a-si inspira partenerii sa ramana fideli. Daca ai o zodie care se incadreaza in topul celor mentionate, nu ar trebui sa iti faci griji. Taur Cei nascuti sub semnul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3295 seconds )