Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru cea mai veche piata de pe malul Borcei. Cladirea va fi demolata si transformata intr-un complex de 5 stele

Adevărul Adevărul,
A fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru cea mai veche piata de pe malul Borcei. Cladirea va fi demolata si transformata intr-un complex de 5 stele

Planul Urbanistic Zonal al celei mai vechi piete din Calarasi care va fi transformata intr-un complex de 5 stele a fost aprobat de consilierii locali, zona centrala urmand a fi modernizata la standarde europene. continuă pe Adevărul

Portul turistic de pe malul Borcei prinde contur. 120.000 de lei, alocati pentru Planul urbanistic Zonal

Peste 120. 000 de lei a alocat Consiliul Judetean Calarasi pentru elaborarea Planul Urbanistic Zonal, demers necesar realizarii portului turistic de pe malul Borcei, o investitie de peste 18 milioane de euro. Administratia judeteana are termen pana la 31 august 2018 sa depuna la Ministerul Tursmului proiectul tehnic si autorizatia de incepere a lucrarilor.

FOTO Halep, parteneriat reusit cu Nike: Simona, nominalizata la cea mai frumoasa tinuta a lunii februarie

Trecerea de la rochita rosie comandata de pe internet din China la echipamentul pe care i l-a oferit Nike a fost o mutare excelenta pentru cea mai buna jucatoare a lumii.

Fostul director al CNAIR Narcis Neaga, numit membru in CA al companiei. Asociatia Pro Infrastructura: Perioada mandatului sau a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania

Condus CNAIR a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania din ultimii ani. Narcis Neaga este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu un contract privind autostrada Sibiu - Orastie, potrivit news. ro. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR in perioada 2012-2015.

Cum arata orasul care a fost ales cea mai buna destinatie turistica din Europa - VIDEO

Orasul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai buna destinatie turistica a anului 2018. Sunt extrem de mandru de aceasta distinctie. Le multumesc tuturor locuitorilor si turistilor care au trecut prin.

Statul cu cea mai mica rata a somajului din Uniunea Europeana

Cehia are cea mai mica rata a somajului din cadrul Uniunii Europene, la nivelul de 2,4%, comparativ cu media comunitara de 7,3%. Rata somajului a fost, in ianuarie, de 2,4% in Cehia, de 3,8% in Ungaria, de.

Cea mai geroasa noapte din acest an. Temperaturi specifice regiunilor polare, resimtite in judetul Neamt

Noaptea de luni, 26 februarie, spre marti, 27 februarie, a fost cea mai geroasa din acest an in judetul Neamt. Temperaturile resimtite de corpul uman au depasit minus 20 de grade.

Netanyahu, chestionat de politie intr-un caz de coruptie legat de cea mai mare companie de telecomunicatii israeliana

Politistii israelieni au venit vineri la domiciliul premierului israelian, Benjamin Netanyahu, pentru a-i pune intrebari pentru prima data cu privire la un caz de coruptie in care este implicata cea mai mare companie de telecomunicatii din tara - Bezeq, relateaza Reuters, citand Radio Isarel.

Oscar 2018: filmele in care sa le vezi pe cele mai bune actrite

Competitia pentru cea mai buna actrita de la premiile Oscar 2018 este stransa. Alegerea se va face dintre actrite veterane de la Hollywood, dar si dintre altele ceva mai noi. Premiile Academiei Americane de Film sunt cea mai asteptata ceremonie din industria cinematografica, urmate de Globurile de Aur. Sunt cunoscute drept premiile Oscar, iar mai-marii [].

Meteorologii avertizeaza: ciclonul loveste violent sudul Dobrogei. Urmeaza cea mai grea noapte si zi din aceasta iarna

Pentru Dobrogea urmeaza cea mai grea zi din aceasta iarna. Locuitorii din judetul Constanta in special sunt avertizati ca vor traversa in 16 ore toate fenomenele meteo extreme ce s-au manifestat de duminica incoace. Ciclonul polar va lovi violent sudul Dobrogei in cursul noptii de marti spre miercuri.

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

Uniunea Salvati Romania USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )