Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oscar 2019. Rami Malek, protagonistul din Bohemian Rhapsody, a cazut de pe scena dupa ce si-a ridicat trofeul

Antena3 Antena3,
Oscar 2019. Rami Malek, protagonistul din Bohemian Rhapsody, a cazut de pe scena dupa ce si-a ridicat trofeul

Rami Malek, protagonistul filmului Bohemian Rhapsody, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a cazut de pe scena dupa incheierea ceremoniei. Actorul de 37 de ani si-a pierdut echilibrul. continuă pe Antena3

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

STUPOARE la Gala premiilor Oscar 2019: Rami Malek a CAZUT de pe scena, cu trofeul in brate! A fost nevoie de interventia medicilor (FOTO)

Incident neasteptat la gala Premiilor Oscar de duminica noapte. Rami Malek, cel care l-a interpretat pe Freddy Mercury, a castigat premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal. Doar ca, dupa.

Cum au fost posibile transformarile uluitoare ale actorilor nominalizati la Oscar 2019: Christian Bale a dus din nou totul la extrem FOTO VIDEO

De la legendarul cantaret Freddie Mercury la fostul vicepresedinte american Dick Cheney, nominalizatii categoriei cel mai bun actor in rol principal la premiile Oscar 2019 au trecut prin transformari uluitoare, care au presupus multa munca si sacrificii.

Premiile Oscar 2019 - lista castigatorilor. ,,Green Book - cel mai bun film, Rami Malek si Olivia Colman - cei mai buni actori

Premiile Oscar 2019 au fost decernate in aceasta noapte la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody a adus cele mai multe statuete - patru, urmat de Green Book, Roma, Black Panther cu cate trei.

Cum a reusit Rami Malek transformarea in Freddie Mercury, care i-a adus primul Oscar din cariera: Am urmarit de peste 1500 de ori acea inregistrare

Rami Malek a castigat Oscarul pentru portretizarea legendarului cantaret Freddie Mercury in drama biografica Bohemian Rhapsody si a devenit primul actor de origine araba care a reusit o astfel de victorie.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

Rami Malek a cazut de pe scena la ceremonia Oscar 2019

Rami Malek, castigatorul Oscarului 2019 pentru cel mai bun actor, s-a impiedicat si a cazut de pe scena in timpul ceremoniei.

Rami Malek a cazut de pe scena la ceremonia Oscar 2019

Rami Malek, castigatorul Oscarului 2019 pentru cel mai bun actor, s-a impiedicat si a cazut de pe scena in timpul ceremoniei.

Premiile Oscar 2019: Green Book este cel mai bun film. Rami Malek a castigat Oscarul pentru rolul lui Freddie Mercury

Drama cu accente comice Green Book a castigat Oscarul pentru cel mai bun film, in timp ce Alfonso Cuaron a fost desemnat cel mai bun regizor gratie dramei alb-negru Roma. Rami Malek a castigat Oscarul pentru portretizarea lui Freddie Mercury, in timp ce Olivia Colman a triumfat cu rolul din The Favourite.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019

De la Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sau Bradley Cooper si Irina Shayk pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Amy Adams si Darren Le Gallo, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )