Libnet.ro
UNICEF

14:30

STUPOARE la Gala premiilor Oscar 2019: Rami Malek a CAZUT de pe scena, cu trofeul in brate! A fost nevoie de interventia medicilor (FOTO)

B1 B1,
STUPOARE la Gala premiilor Oscar 2019: Rami Malek a CAZUT de pe scena, cu trofeul in brate! A fost nevoie de interventia medicilor (FOTO)

Incident neasteptat la gala Premiilor Oscar de duminica noapte. Rami Malek, cel care l-a interpretat pe Freddy Mercury, a castigat premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal. Doar ca, dupa. continuă pe B1

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

Oscar 2019. Rami Malek, protagonistul din Bohemian Rhapsody, a cazut de pe scena dupa ce si-a ridicat trofeul

Rami Malek, protagonistul filmului Bohemian Rhapsody, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a cazut de pe scena dupa incheierea ceremoniei. Actorul de 37 de ani si-a pierdut echilibrul.

OSCAR 2019. Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Surpriza de proportii la Oscar 2019

Gala premiilor OSCAR 2019 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Sezonul premiilor atribuite de industria cinematografica de la Hollywood a ajuns la momentul culminant al celei de-a 91-a editii a premiilor Oscar,.

Rami Malek a cazut de pe scena la ceremonia Oscar 2019

Rami Malek, castigatorul Oscarului 2019 pentru cel mai bun actor, s-a impiedicat si a cazut de pe scena in timpul ceremoniei.

Rami Malek a cazut de pe scena la ceremonia Oscar 2019

Rami Malek, castigatorul Oscarului 2019 pentru cel mai bun actor, s-a impiedicat si a cazut de pe scena in timpul ceremoniei.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

OSCAR 2019 Cstigatorii vor fi desemnati duminica noapte. Cine sunt marii favoriti

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, isi va desemna castigatorii la 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Los Angeles. Lungmetrajele The Favourite, de Yorgos Lanthimos, si Roma, de Alfonso Cuaron, conduc, cu cate zece selectii, in topul nominalizarilor la Oscar 2019. Cate opt nominalizari au primit filmele A star Is Born si Vice, iar Black Panther, de la Marvel, are sapte selectii, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj.

Oscar 2019: cea mai buna actrita. Numele sonore au lipsit de la Oscar

Gala premiilor Oscar s-a incheiat si avem si o cea mai buna actrita a anului. Lista n-a fost dominata de nume sonore, ba din contra, ceea ce face castigatoarea sa iasa si mai mult in.

Oscar 2019: lista completa a castigatorilor de anul acesta

Oscar 2019, cel mai important eveniment din industria cinematografica a avut loc in urma cu cateva ore la Hollywood. Acestia sunt castigatorii. Pasionatii de cinematografie au asteptat cu interes decernarea premiilor Oscar 2019. Evenimentul organizat de Academia Americana de Film a avut numarul 91 si a premiat cei mai buni actori, regizori si productii care [] .

Oscar 2019: cele mai proaste filme si cei mai slabi actori, distinsi cu Zmeura de aur

Cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar 2019, a avut loc festivitatea anuala Zmeura de Aur 2019. Avand in vedere ca onoreaza cele mai slabe realizari din domeniul cinematografic pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )