Libnet.ro
UNICEF

01:05

La Oscar: Bohemian Rhapsody si 7 minciuni despre viata lui Freddie Mercury

Playtech Playtech,
La Oscar: Bohemian Rhapsody si 7 minciuni despre viata lui Freddie Mercury

Freddie Mercury, pe numele sau adevarat Farrokh Bulsara, s-a nascut pe insula africana Zanzibar si este considerat unul din cei mai buni cantareti din toate timpurile. Pelicula realizata. continuă pe Playtech

Oscar 2019. Rami Malek, protagonistul din Bohemian Rhapsody, a cazut de pe scena dupa ce si-a ridicat trofeul

Rami Malek, protagonistul filmului Bohemian Rhapsody, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a cazut de pe scena dupa incheierea ceremoniei. Actorul de 37 de ani si-a pierdut echilibrul.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

Rocketman vrea sa mearga pe urmele Bohemian Rhapsody, din primul trailer

Succesul inregistrat de Bohemian Rhapsody va da startul mai mult productii bazate pe viata unor artisti, iar Rocketman este doar prima din aceasta serie. Viata lui Elton John va ajunge in.

Elena Carstea, totul despre viata din America! Daca romanii voiau sa ma auda, ma chemau in emisiuni

Elena Carstea, totul despre viata din America! Daca romanii voiau sa ma auda, ma chemau in emisiuni. Cititi mai multe pe.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )