Libnet.ro
UNICEF

06:45

OSCE: Cei doi rusi capturati in estul Ucrainei au recunoscut ca sunt soldati activi

Hotnews Hotnews,
 OSCE: Cei doi rusi capturati in estul Ucrainei au recunoscut ca sunt soldati activi

Cei doi rusi capturati in estul Ucrainei au recunoscut ca sunt soldati activi si ca se aflau in misiune de recunoastere, a anuntat joi OSCE, dupa ce s-a intalnit cu acestia la Kiev, in timp ce Moscova afirma ca cei doi barbati sunt fosti militari, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Moscova recunoaste ca soldatii capturati in estul Ucrainei sunt veterani rusi

Ministerul Apararii de la Moscova a recunoscut marti ca soldatii capturati in estul Ucrainei sunt rusi, insa sustine ca nu mai fac parte din armata si ca au plecat sa lupte in Donbass pe cont propriu, ca voluntari. intr-un clip video difuzat de Kiev, unul dintre cei doi soldati rusi sustine ca este inca sergent intr-o brigada a trupelor de elita din armata Federatiei Ruse.

Batalionul Aidar a capturat doi militari rusi in estul Ucrainei

Un purtator de cuvant militar ucrainean, Andrii Lisenko, a anuntat duminica faptul ca doi militari rusi, care luptau alaturi de rebeli prorusi in estul Ucrainei, au fost capturati de catre Batalionul Aidar,.

Diplomatia de la Moscova vrea sa aiba acces la cei doi cetateni rusi capturati in Ucraina

Ministerul rus de Externe a cerut marti dreptul de a-i vizita pe cei doi cetateni capturati zilele trecute in estul Ucrainei, despre care Kievul spune ca sunt soldati rusi care se fac vinovati de comiterea de acte teroriste pe teritoriul sau, potrivit Reuters.

Militari rusi capturati in estul Ucraieni, acuzati de activitati teroriste

Doi militarii rusi capturati de armata ucraineana in estul tarii au fost pusi sub acuzare pentru activitati teroriste, conform Mediafax. Capitanul Ierofeiev si sergentul Aleksandrov, membri ai armatei ruse,.

Ministrul ucrainean de Externe: Rusia a incercat sa ii asasineze pe cei doi militari rusi capturati in Ucraina

Serviciile secrete ruse au incercat sa ii omoare pe cei doi militari rusi capturati in estul Ucrainei, sustine ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, citat de Reuters.

Ministru ucrainean: Rusia a incercat sa ii asasineze pe cei doi militari rusi capturati in Ucraina

Serviciile secrete ruse au incercat sa ii omoare pe cei doi militari rusi capturati in estul Ucrainei, sustine ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, potrivit Mediafax.

Ministrul ucrainean de Externe: Rusia a incercat sa ii asasineze pe cei doi militari rusi capturati in Ucraina

Serviciile secrete ruse au incercat sa ii omoare pe cei doi militari rusi capturati in estul Ucrainei, sustine ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, citat de Reuters. Klimkin nu a oferit insa detalii.

Ucraina: Doi militari rusi, capturati de batalionul Aidar in apropiere de linia frontului

Armata ucraineana a anuntat ca a capturat doi militari rusi care luptau alaturi de rebeli prorusi in estul Ucrainei, langa orasul Sciastia din regiunea Lugansk, in apropiere de linia frontului, relateaza Mediafax.

Militarii rusi capturati in Ucraina, acuzati de terorism

Cei doi militari rusi capturati de armata ucraineana in estul tarii au fost pusi sub acuzare pentru activitati teroriste, informeaza agentia Interfax, confrom Mediafax.

Conflictul cu separatistii rusi afecteaza economia Ucrainei

Economia Ucrainei s-a diminuat cu mai mult de o sesime in primul trimestru, afectata de conflictul cu separatistii rusi, care a lovit puternic productia industriala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )