Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ozana Barabancea a fost sambata la priveghiul Stelei Popescu. Cand a iesit, le-a spus ceva jurnalistilor

Antena3 Antena3,
Ozana Barabancea a fost sambata la priveghiul Stelei Popescu. Cand a iesit, le-a spus ceva jurnalistilor

Ozana Barabancea a venit sa ii aduca un omagiu Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al regretatei artiste. Ozana Barabancea a ales o. continuă pe Antena3

De ce nu a fost acoperit sicriul Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase din Capitala intr-o masina morturara, urmand sa stea acolo pana sambata seara, cand marea.

Ion Dichiseanu, marturisiri in lacrimi la priveghiul Stelei Popescu

Renumitul actor Ion Dichiseanu a mers la Teatrul Constantin Tanase din Capitala pentru a-i aduce un ultim omagiu actritei Stela Popescu. Acesta a depus o coroana de flori si si-a amintit cu emotie de cea care.

Dan Puican, primul sot al Stelei Popescu: Cand ne-am despartit mi-am jurat ca nu ma voi mai casatori cu alta actrita, pentru ca nu va mai exista alta la fel de buna

Actorul si regizorul Dan Puican 83 de ani), primul sot al Stelei Popescu, a marturisit ca actrita a fost dragostea tineretii sale si ca au ramas foarte apropiati. Mai mult, acesta a dezvaluit ca sambata ar fi trebuit sa ia masa impreuna.

Radu Banciu, despre reactia lui Marcel Iures la moartea Stelei Popescu: L-ati vazut fara scenariu in fata? Era fals si atat! Nu simtea nimic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu reactia actorului Marcel Iures, dupa ce a fost anuntat decesul Stelei Popescu. L-ati vazut pe Marcel Iures.

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus sambata la capela Manastirii Cernica iar duminica, la Cimitirul Cernica, va avea loc inmormantarea actritei, alaturi de sotul sau, Mihai Puiu Maximilian, informeaza Agerpres.

Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tanase, inainte sa fie inmormatat la Cernica

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a declarat joi ca trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar sambata va fi dus la Cernica, unde va fi inmormantata duminica, alaturi de sotul ei, relateaza Agerpres.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

Semnele accidentului vascular care au fost prezente la ultima aparitie a Stelei Popescu pe scena. Declaratia unui cunoscut logoped

Logopedul Aurelian Ciocan a vorbit la Antena 3 despre semnele care prevesteau accidentul vascular al Stelei Popescu de la ultimul eveniment in care a fost prezenta. Vorbim de o needucare a societatii.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase. Oamenii au navalit sa faca poze cu sicriul

Update: Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul Constantin Tanase, unde mai mult de o suta de persoane asteptau sa ii aduca un omagiu artistei care a murit.

Reactia emotionanta a Tamarei Buciuceanu Botez dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu: A fost cea mai buna prietena a mea...

Stela Popescu a murit. Romania e in doliu dupa decesul Stelei Popescu, iar trecerea ei in nefiinta este deplansa de toti colegii ei. Marea actrita Tamara Buciuceanu Botez a izbucnit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3328 seconds )