Libnet.ro
UNICEF

05:30

(P) Campionatul mondial de fotbal pentru cei mici pe un covor 3 D

Hotnews Hotnews,
 (P) Campionatul mondial de fotbal pentru cei mici pe un covor 3 D

Baieteii pot simula campionatul mondial de fotbal pe covorul lor 3D, cu forme in relief. Dezvolta imaginatia si jocul de la varste foarte mici. Modele recomandate, la pret special: 270 lei sau 550 lei. Mai bune decat privitul la Tv -:) Detalii aiciP { margin-bottom: 0. 08in; }. continuă pe Hotnews

Noisemaker pentru Campionatul mondial de fotbal

Campionatul mondial de fotbal din Brazilia este in plina desfasurare. Puteti realiza o jucarie viu colorata, care aplauda, pentru intreaga familie un noisemaker in culorile tarii pe care o doriti castigatoare la aceasta editie! Nu aveti nevoie decat de o unealta Dremel 4200 cu varfuri de carbura pentru gravare, lemn de 3 mm grosime, creion, hartie de calc, pensula moale, vopsea, banda si snur colorate.

Vacanta de vara la muzeu. Oferte interesante pentru cei mici in Ploiesti si in Prahova

O vacanta de vara educativa, in care sa invete multe lucruri noi, este oferta muzeelor din Ploiesti si din Prahova pentru elevi si prescolari. Cursurile de vara sunt foarte variate.

Campionatul Mondial din Brazilia: cate bilete au cumparat fanii echipelor

Suporterii sunt seva fotbalului profesionist, spunea Michael Platini , fost jucator de fotbal si presedinte al UEFA din 2007. Tribunele nu au fost mereu pline la meciurile jucate la Campionatul Mondial din Brazilia, insa un clasament al.

Presa iberica despre eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial din Brazilia

Eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial din Brazilia inca din faza grupelor a fost tratata diplomat de presa iberica. Selectionata lui Vicente del Bosque a fost invinsa de Olanda 1-5) si Chile 0-2).

Tehnologia goal-line ajuta Franta sa castige un gol la Campionatul Mondial

Pentru ca cei de la FIFA se pare ca nu sunt imuni la tehnologie, in cadrul Campionatului Mondial, goal-line a ajutat la descrifrarea unui gol. Fotbalul a ramas acelasi. Cu toate acestea, noul Campionat Mondial din Brazilia vine cu multe noutati care nu trebuie trecute cu vederea. in primul rand, acesta este cel mai vizionat turneu final din toate timpurile la nivel global. in al doilea rand, permite arbitrilor sa foloseasca tehnologia Goal Line pentru a fi siguri daca un [].

CM 2014. Sabau despre Campionatul Mondial: Spaniolii sunt storsi. Brazilia n-are un mijlocas de creatie

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a analizat pentru Adevarul prestatiile echipelor considerate favorite la Cupa Mondiala.

Guvernul a anulat printr-o Ordonanta de Urgenta impozitul pe venitul agricol pentru cei care au suferit pierderi in 2013 din cauza calamitatilor

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind unele masuri fiscale. O masura este anularea impozitului pe venitul agricol, proportional cu gradul de calamitate constatat, pentru contribuabilii care au desfasurat in anul 2013 activitati agricole si care au suferit pierderi de venit, ca urmare a unor factori externi, informeaza Guvernul. Vezi documentele atasate.

Patriarhia Romana, despre sfintirea studiourilor Trinitas: Nu este trafalet, trafalet e pentru cei neinitiati. Este o tija de sfintire

Dupa ce imaginile in care Patriarhul Daniel pare ca foloseste un trafalet, intr-o ceremonie de sfintire, au produs un adevarat val de glume si ironii pe internet, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Constantin Stoica, a venit cu precizari. Acesta a explicat la Europa FM ca in imagini nu este un trafalet, ci o tija de sfintire folosita de inaltii ierarhi, pentru uleiul sfintit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )