Libnet.ro
UNICEF

14:30

[P]Cel mai mare eveniment de vin si Street Food din Romnia are loc la Palatul Parlamentului, n acest week-end!

Hotnews Hotnews,
 [P]Cel mai mare eveniment de vin si Street Food din Romnia are loc la Palatul Parlamentului, n acest week-end!

In acest week-end Palatul Parlamentului si gradinile sale impresionante vor oferi o panorama unica celor care vor dori sa incerce un burger chiar pe iarba ascultand muzica celor de la Moonlight Breakfast sau Golan. continuă pe Hotnews

Declaratia oficiala privind cel mai mare secret fast-food. Ce-i face pe hamburgeri nemuritori

S-au facut numeroase experimente care au avut un impact urias asupra consumatorilor de produse fast food. S-au luat mai multe portii de cartofi prajiti si hamburgeri, de la mai multe restaurante, si s-au pus.

Serviciul Roman de Informatii organizeaza cel mai mare exercitiu de securitate cibernetica din Romania

Serviciul Roman de Informatii organizeaza cel mai mare exercitiu de securitate cibernetica din Romania, CyDEx18, care se desfasoara la Palatul Snagov in perioada 8 - 10 octombrie 2018.

Avocatul care a scris legea petroliera a ajuns sa lucreze pentru cel mai mare fond de investitii privat din lume, direct interesat de resursele din Marea Neagra (FOTO)

Scena politica romaneasca este martora acum unui scandal urias, chiar in interiorul coalitiei guvernamentale, privind legea offshore care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra. in acest.

Cel mai mic crai din Romania. Cum reuseste sa tina o multime de neveste inaripate, fiecare la casa ei

Pantarusul, o micuta pasare ce cantareste intre 8 si 11 grame cat 2-3 monede de 10 bani), este cunoscuta in popor sub nu mai putin de 63 de nume, dupa cum consemneaza etnologul Mihai C. Bacescu. Cele mai raspandite sunt: pantarus, ochiul boului, tantarus, sfredelus si piparus. Este cel mai mare devorator de paianjeni.

Fiu de milionar, fost sponsor al celui mai mare festival de muzica din Romania, acuzat de DIICOT ca a cumparat droguri de 40.000 de lei in ultimii 3 ani

Sorin Gadola 31 de ani), fost asociat in firma care organizeaza cel mai mare festival de muzica din tara, a fost trimis in judecata pentru detinere de droguri de risc si de mare risc pentru consum propriu.

VIDEO Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romania

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare.

Pretul laptelui din Romania, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana

Pretul laptelui crud de la fabricile din Romania a crescut cu 8%, in august, fata de aceeasi perioada din 2017. Aceasta este cea mai mare majorare din Uniunea Europeana, potrivit datelor Comisiei.

Stabilitatea inseamna succes. Real Madrid, cel mai stabil club din Europa la nivelul primului 11

O statistica interesanta arata ca Real Madrid, campioana Europei in ultimii trei ani, este clubul cu cea mai mare stabilitate cand vine vorba de prezenta jucatorilor in prima garnitura.

Cartofii, legumele si citricele s-au scumpit cel mai mult, n septembrie. Inflatia a scazut nesemnificativ, dar cea medie a urcat cu 0,3%

Preturile au urcat cu 0,47% in septembrie, comparativ cu august, cea mai mare influenta avand-o alimentele, in cazul carora aprecierea a fost 0,83%, reiese din datele Institutului National de Statistica INS).

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )