Libnet.ro
UNICEF

05:15

[P] M247 inaugureaza primul Data Center din Romania!

Hotnews Hotnews,
 [P] M247 inaugureaza primul Data Center din Romania!

Incepand cu luna martie a acestui an, M247 Europe ofera un serviciu securizat si eficient de colocare in noul sau Data Center Tier III, de ultima generatie, proiectat si echipat la cele mai inalte standarde. Fiind amplasat in Bucuresti si construit de tehnicienii britanici ai M247 Ltd, acesta este, probabil, cel mai ecologic Data Center din Bucuresti. M247 Europe ofera rack-uri partiale dedicate, rack-uri complete sau camere private, precum si securitate sporita, protectie avansata impotriva incendiilor, energie garantata, echipamente care au rolul de a controla clima, suport tehnic eficient, monitorizare de la distanta, stocare si back-up on/off site. continuă pe Hotnews

Ce se intampla in manastirile din Romania. Experimentul scoate la iveala practici INTERZISE

Un experimet inedit arata ca in manastirile din Romania minorele se pot calugari, chiar daca acest lucru este interzis. Colegii de la Antena 1 au aflat ce se intampla cand o fata, o adolescenta fugita de.

Prosport: Directorul-patron de F1, Cojocar: La Caterham, totul a fost facut pentru Forza Rossa. Sunt 50 de milioane - trimisi din Romania intr-un cont elvetian. Kolles mi-a zis ca Ponta, Bazac, Banicioiu si altii sunt implicati

Luni de zile, personajele din investigatia Forza Rossa au negat orice legatura intre echipa lui Bazac si evenimentele de la Caterham. Totul a fost facut de la inceput pentru Forza Rossa, pentru Romania, insa a aparut problema asta cu Fernandes. Ponta e bagat, Bazac e bagat, Banicioiu, foarte multi in spate. E si Ghita. Colin m-a luat in Austria in noiembrie si mi-a spus lucrurile astea. Mi-a zis asa: 'Sunt 50 de milioane de euro virati intr-un cont bancar din Elvetia, banii nu pot fi accesati de mine fara semnatura ta sau de tine fara semnatura mea. Banii sunt trimisi de persoane din Romania', dezvaluie Prosport. ro.

Kovesi: Nu cred ca isi permite vreun politician din Romania sa ma sune

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi seara, cu ocazia primirii premiului GDS pe 2014, ca se confrunta cu foarte multe presiuni exterioare, dar nu din partea politicienilor, si ca nu crede.

Ce mesaj le-a transmis ministru ungar al Dezvoltarii Nationale maghiarilor din Romania

Ministrul ungar al Dezvoltarii Nationale, Sesztak Miklos, considera ca obiectivul politic al Executivului de la Budapesta este dezvoltarea intregii natiuni, nu doar a maghiarilor din tara, pentru ca e foarte important ca fiecare maghiar sa traiasca si sa se descurce pe pamantul natal.

INFOGRAFIC Topul judetelor din Romania cu cei mai multi pensionari. Care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite

Vineri dimineata, Statistica a transmis numarul pensionarilor si pensia medie lunara pe care o incaseaza acestia, datele privind ultimul trimestru din 2014. Pe scurt, avem circa 5,34 milioane de pensionari, in scadere cu 47. 000 de persoane fata de acelasi trimestru al anului precedent. Pensia medie lunara a fost in trimestrul IV 2014 de 847 lei, mai mare cu 4,4% fata de acelasi trimestru al anului precedent si egala cu cea din trimestrul III 2014. Capitala numara cei mai multi pensionari, urmata de judetele Prahova, Dolj si Cluj. La polul opus se afla Covasna si Tulcea, cu cei mai putini pensionari. Diferente mari regasim si la pensia minima calculata pe judet, ecartul dintre valoarea minima si cea maxima depasind 350 de lei 678 lei in judetul Giurgiu fata de 1068 lei in Municipiul Bucuresti). Cum sunt insa distribuiti pensionarii si care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite, vedeti mai jos.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )