Libnet.ro
UNICEF

01:05

(P) 6 sfaturi pentru femei, pentru a avea mai multi bani si mai mult succes in dragoste

B1 B1,
(P) 6 sfaturi pentru femei, pentru a avea mai multi bani si mai mult succes in dragoste

Independenta, activa, frumoasa si senzuala sunt doar cateva din calitatile unei femei de succes, cu noroc in dragoste. Si totusi, in ziua de astazi nu este usor sa-ti gasesti jumatatea. Pentru a avea. continuă pe B1

Mai multi bani la Rabla Plus: ministrul Mediului vine cu o veste buna daca vrei masina nepoluanta

Ministrul Mediului a venit cu o veste buna pentru cei care urmaresc sa-si schimbe masina prin programul Rabla Plus. Industria auto stie ca viitorul e reprezentat de masini electrice sau.

Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca. Ministrul Muncii a facut anuntul acum

Sunt bani mai multi pentru un timp mai scurt de lucru. Aceasta este masura care a fost anuntata de catre ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Romanii vor primi bani mai multi pentru mai putina munca Ministrul Muncii a precizat faptul ca angajatul va avea un salariu de 8,5% muncind doar 50 de ore din timpul de .

Horoscop 31 august-6 septembrie. O zodie pune mana pe multi bani! Oare e a ta?

Horoscop 31 august-6 septembrie 2020. Afla previziunile astrale, dar si cum vei sta cu finantele, sanatatea si banii in saptamana ce urmeaza. O zodie reuseste sa puna mana pe bani. Oare e a ta? Horoscop 31 august-6 septembrie pentru toate zodiile Horoscop 31 august-6 septembrie Berbec Berbecii sunt tot mai concentrati pe viitor si nu .

FOTO NO COMMENT Pe bulevardul Regina Elisabeta, unde are Primaria Capitalei sediul, stau de cateva luni mai multi copaci uscati Situatie similara si pe Kiseleff

In ultimele luni, mai multi arbori de pe bd. Regina Elisabeta, care au fost toaletati, s-au uscat si desi sunt in aceasta stare de cateva luni, nu a venit nimeni sa-i indeparteze. Este adevarat, plantarile de arbori se fac primavara si toamna, deci copacii noi nu puteau fi plantati in timpul verii, insa macar puteau fi indepartati cei uscati, din motive de siguranta, dar si din motive estetice.

Ce trebuie sa tina romanii in portofel pentru a avea bani tot timpul. Lidia Fecioru a spus trucul sau

Nu este niciun secret faptul ca multi romani au probleme financiare si rate la banca. Dar celebra Lidia Fecioru ne spune ce trebuie sa tina romanii in portofel pentru a avea bani tot timpul. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este prima care practica sfaturile pe care le si da oamenilor, la TV. Recent, aceasta a dezvaluit la .

Criza din Belarus: Mai multi jurnalisti de la publicatii straine, intre care BBC si AFP, au ramas fara acreditari

Autoritatile din Belarus au retras sambata acreditarea mai multor jurnalisti ai unor publicatii straine, cu o zi inainte de o noua mare manifestatie pregatita de opozitie, care contesta rezultatele alegerilor prezidentiale de la 9 august, transmite agentia France Presse, care se numara printre institutiile de presa vizate.

VIDEO Coordonatorul spitalului Armatei: Cu siguranta vom avea mai multe cazuri de COVID-19 dupa deschiderea restaurantelor si inceperea scolii Evolutia acestei boli este diferita fata de tot ce stiam noi

Comandantul Spitalului Militar ROL 2 pentru pacientii cu COVID-19, medicul Simona Ionescu, spune ca numarul imbolnavirilor va creste cu siguranta odata cu reinceperea scolii, redeschiderea restaurantelor, a teatrelor si a cinematografelor. Ea atrage atentia ca in ultima perioada a crescut numarul cazurilor grave si severe.

Ministrul Sanatatii: Urmeaza o luna cu mai multi factori care pot duce la o crestere a numarului de cazuri coronavirus Va fi evaluata capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi copii cu COVID-19

Urmeaza o perioada in care autoritatile se asteapta la o crestere a numarului de cazuri de coronavirus, iar in acest context este evaluata capacitatea spitalelor de a face fata unei astfel de situatii, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca va fi evaluata inclusiv capacitatea spitalelor de pediatrie de a primi si trata pacienti cu COVID-19, in contextul in care incepe anul scolar si este posibila o transmitere mai mare in randul copiilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )