Libnet.ro
UNICEF

14:15

[P] Valabilitate mai mare si preturi avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Hotnews Hotnews,
 [P] Valabilitate mai mare si preturi avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate si a semnaturii electronice, dar ofera si garantia ca valoarea legala a documentelor semnate electronic este recunoscuta in orice stat membru UE. Ca urmare a masurilor de securitate ridicate implementate si a rigurozitatii procesului de identificare a clientilor, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in intampinarea utilizatorilor de semnaturi electronice cu 3 noi avantaje. continuă pe Hotnews

Valabilitate mai mare si preturi avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate si a semnaturii electronice, dar ofera si garantia ca valoarea legala a documentelor semnate electronic este recunoscuta in orice stat membru UE.

Eurostat: Aproape jumatate dintre copiii din Romania, in risc de saracie, cea mai mare rata din UE

Aproape jumatate dintre copiii din Romania 0-17ani) se aflau in risc de saracie in anul 2016, cea mai mare proportie din Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date disponibile, prezentate luni de Eurostat.

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

Romania, printre statele UE in care microintreprinderile au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare

Microintreprinderile firmele cu pana la noua angajati) au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare in sase state membre UE: Belgia unde microintreprinderile sunt responsabile pentru 46% din totalul exporturilor intra-UE), Malta 37%), Ungaria 26%), Marea Britanie 23%), Romania si Suedia ambele cu 19%), potrivit datelor publicate marti de Eurostat, informeaza Agerpres.

Bancile romanesti, cel mai mare profit de dupa criza financiara: 4,1 miliarde lei, in doar 9 luni

Profitul bancilor a crescut accelerat in primele 9 luni din an, desi au inasprit conditiile de creditare, in special pentru creditele de consum. Potrivit datelor BNR, in cele trei trimestre, profitul bancilor a atins valoarea de 4,1 miliarde lei, circa 900 milioane de euro, fiind cel mai mare de dupa anul 2008. Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a coborat la 7,96%, tinta BNR fiind de6% pana la sfarsitul acestui an.

Industria a avut cel mai mare numar mediu de salariati in 2016

Numarul mediu de salariati a crescut cu 1,7% in 2016 fata de anul precedent iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie, reprezentand 34,8% din total, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

STUDIU Freelancing-ul cunoaste o ascensiune tot mai mare. Colaborarea cu freelanceri, solutie pentru suplinirea deficitului de personal?

Freelancing-ul cunoaste o ascensiune tot mai mare in ultima perioada in randurile romanilor, iar apelarea la specialisti in sistem freelancing poate reprezenta o solutie pentru suplinirea deficitului de personal sau pentru desfasurarea activitatiilor in proiecte temporare in anumite industrii, potrivit Smartree Romania.

Un belgian, administratorul celui mai mare parc industrial privat din Romania, condamnat pentru evaziune fiscala

Lokere Ivan Filipo, cetatean belgian, administratorul Allianso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park, cel mai mare parc industrial din Romania, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala.

Militarul din Craiova acuzat ca si-a ucis din gelozie iubita maritata si cu 23 de ani mai mare ca el, condamnat intr-un alt dosar pentru ca s-a urcat baut la volan

Caporalul Daniel Stefan Truta este acuzat ca si-a ucis din gelozie iubita maritata si cu 23 de ani ani mai mare ca el in ziua de Dragobete. Baut s-a urcat la volan si a dus victima la Spitalul Judetean din Craiova. Procurorii l-au trimis in judecata pentru lovituri cauzatoare de moarte, dar si pentru conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )