Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei. continuă pe România Liberă

Industria a avut cel mai mare numar mediu de salariati in 2016

Numarul mediu de salariati a crescut cu 1,7% in 2016 fata de anul precedent iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie, reprezentand 34,8% din total, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Bancile romanesti, cel mai mare profit de dupa criza financiara: 4,1 miliarde lei, in doar 9 luni

Profitul bancilor a crescut accelerat in primele 9 luni din an, desi au inasprit conditiile de creditare, in special pentru creditele de consum. Potrivit datelor BNR, in cele trei trimestre, profitul bancilor a atins valoarea de 4,1 miliarde lei, circa 900 milioane de euro, fiind cel mai mare de dupa anul 2008. Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a coborat la 7,96%, tinta BNR fiind de6% pana la sfarsitul acestui an.

Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Stela Popescu a murit. Stela Popescu era mereu cu zambetul pe buze. insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o abia recent. Ste.

Un belgian, administratorul celui mai mare parc industrial privat din Romania, condamnat pentru evaziune fiscala

Lokere Ivan Filipo, cetatean belgian, administratorul Allianso Group, dezvoltatorul Ploiesti West Park, cel mai mare parc industrial din Romania, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala.

Motiunea de cenzura a PNL va fi citita luni in parlament, dar nu se stie cand va fi votata. Turcan: PSD si ALDE au incalcat Regulamentul sedintelor comune

Motiunea de cenzura depusa saptamana trecuta de PNL si USR va fi citita in plen luni, la ora 16. 00, au decis Birourile permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor. Decizia a fost luata de conducerea parlamentului intr-o sedinta la ora 13. Liderul deputatilor PNL Raluca Turcan i-a acuzat pe liderii celor doua camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, ca au incalcat regulamentul parlamentului, anuntand cu cateva ore inainte momentul citirii motiunii de cenzura.

Motiunea de cenzura a PNL, citita luni in Parlament, fara un termen pentru vot. Turcan: PSD si ALDE au incalcat Regulamentul sedintelor comune

Motiunea de cenzura depusa saptamana trecuta de PNL si USR a fost citita in plenul Parlamentului luni dupa-amiaza. Decizia a fost luata de conducerea parlamentului intr-o sedinta la ora 13. Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, i-a acuzat pe liderii celor doua camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, ca au incalcat regulamentul Parlamentului, anuntand cu cateva ore inainte momentul citirii motiunii de cenzura. 25 Dupa ce deputatul Dan Vilceanu a citit motiunea de cenzura, vicepresedintele Senatului Niculae Badalau PSD), care prezida sedinta, a afirmat: Multumim, o motiune foarte interesanta, care a alungat si semnatarii din sala.

Raluca Turcan: intelepciunea este o caracteristica mult mai pregnanta la doamne decat la domni

Presedinta PNL Sibiu, deputata Raluca Turcan, a declarat joi seara ca intelepciunea este o caracteristica mult mai pregnanta la doamne, decat la domni.

[P] Valabilitate mai mare si preturi avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate si a semnaturii electronice, dar ofera si garantia ca valoarea legala a documentelor semnate electronic este recunoscuta in orice stat membru UE. Ca urmare a masurilor de securitate ridicate implementate si a rigurozitatii procesului de identificare a clientilor, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in intampinarea utilizatorilor de semnaturi electronice cu 3 noi avantaje.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

Romania, printre statele UE in care microintreprinderile au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare

Microintreprinderile firmele cu pana la noua angajati) au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare in sase state membre UE: Belgia unde microintreprinderile sunt responsabile pentru 46% din totalul exporturilor intra-UE), Malta 37%), Ungaria 26%), Marea Britanie 23%), Romania si Suedia ambele cu 19%), potrivit datelor publicate marti de Eurostat, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )