Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un pacient mort in Spitalul Hunedoara a fost diagnosticat si cu Covid 19. Avea 77 de ani si cardiopatie ischemica

Adevărul Adevărul,
Un pacient mort in Spitalul Hunedoara a fost diagnosticat si cu Covid 19. Avea 77 de ani si cardiopatie ischemica

Un barbat de 77 de ani, care a murit luni la spitalul Hunedoara, dupa ce fusese diagnosticat cu cardiopatie ischemica, a fost trecut pe lista pacientilor infectati cu coronavirus care au decedat in Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Boris Johnson a fost diagnosticat cu Covid-19

Premierul Regatului Unit, Boris Johnson, a fost testat pozitiv cu coronavirus si se afla in autoizolare dar va conduce in continuare actiunile guvernului impotriva pandemiei, relateaza Reuters.

Scut umanitar pentru Spitalul Barlad, desemnat unitate COVID-19. Am ales sa fim medici pentru a ajuta pacientii, dar nu o putem face cu mainile goale

Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad a fost desemnat unitate suport pentru pacientii COVID-19, in ciuda faptului ca unitatea medicala este lipsita de dotari, avand la dispozitie doar 7 ventilatoare si 13 monitoare pentru functii vitale.

Un medic care a fost infectat cu COVID-19 cere ca in Comisia pentru Situatii Exceptionale sa fie inclusi cel putin trei medici

Un medic de la Spitalul Clinic Republican din Chisinau, infectat cu COVID-19, a lansat o petitie online prin care cere ca in Comisia pentru Situatii Exceptionale sa fie obligatoriu cel putin trei medici epidimiologi cu renume in tara si sefii spitalelor strategice, transmite IPN.

Coronavirus la Spitalul Judetean Deva: inca doi medici si mai multi pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19

Numarul medicilor infectati cu coronavirus, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ajuns la patru. Si alti pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19.

Barbat de 61 de ani, revenit din SUA, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea pacientului

Un barbat de 61 de ani din Barlad, judetul Vaslui, a fost diagnosticat cu COVID-19, dupa ce pe 11 martie s-a intors in tara din Statele Unite ale Americii.

Declaratia controversata a unui deputat din Moldova, dupa ce Boris Johnson a fost infectat cu COVID-19: Virusul a fost creat pentru a-i inlatura pe cei incomozi

Deputatul socialist Vladimir Odnostalko considera ca noul virus COVID-19 ar fi fost creat de catre cei care ar intentiona sa-i inlature pe liderii mondiali incomozi. Declaratia deputatului a fost facuta in contextul anuntului ca premierul britanic, Boris Johnson, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Pacientul mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat si cu coronavirus. Se afla in faza terminala

Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat si cu coronavirus. Barbatul afla in faza terminala a bolii de care suferea.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Dupa premierul Boris Johnson, si ministrul britanic al Sanatatii a fost diagnosticat cu COVID-19 (VIDEO)

Matt Hancock, ministrul Sanatatii din Marea Britanie, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, vineri. Anuntul a fost facut chiar de titularul Sanatatii britanice. Matt Hancock a precizat, pe Twitter, .

Printul Albert de Monaco, diagnosticat cu Covid-19, se simte mai bine: Vad capatul tunelului

Printul Albert al II-lea de Monaco, diagnosticat cu Covid-19 saptamana trecuta, a declarat pentru TF1 ca se simte mai bine, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )