Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pacienta, arsa pe masa de operatie, la Floreasca! Ministrul Sanatatii trimite corpul de control

România Liberă România Liberă,
Pacienta, arsa pe masa de operatie, la Floreasca! Ministrul Sanatatii trimite corpul de control

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, sambata, ca va trimite corpul de control al ministe. continuă pe România Liberă

Pacienta, arsa pe masa de operatie, la Floreasca! Ministrul Sanatatii trimite corpul de control

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, sambata, ca va trimite corpul de control al ministe.

Pacienta arsa pe masa de operatie. Costache: Exista pericolul musamalizarii. Unii chirurgi refuza sa coopereze

Ministrul Sanatatii Victor Costache afirma, referindu-se la cazul pacientei arse in timpul unei operatii la Spitalul Floreasca, ca surprinzatoare e atitudinea unor chirurgi implicati in incident, care refuza sa coopereze cu echipele de control. Ministrul anunta ca, in functie de rezultatele anchetei, vor fi sesizate Colegiul Medicilor si alte institutii competente.

Ministrul Sanatatii, declaratii exclusive la Antena 3 privind incidentul de la Spitalul Floreasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca incidentul deosebit de grav de la Spitalul Floreasca, undeo pacienta afost arsa pe masa de operatie, fiind acum in stare grava cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, nu a fost raportat de conducerea unitatii medicale.

Pacienta arsa pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca. Femeia a luat foc in timpul manevrelor chirurgicale. Pacienta fumega. Am stins flacarile cu o galeata de apa

O pacienta a fost arsa pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca din Capitala, intr-un incident extrem de grav care s-a petrecut in data de 22 decembrie, insa abia acum a iesit la iveala.

Pacienta incendiata pe masa de operatie. Oficial din MS: Beurana semnat protocolul operator. Chirurgul sustinea ca nici nu era in spital

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, persoana desemnata sa se ocupe de verificarile la Spitalul Floreasca, dupa ce o pacienta a luat foc pe masa de operatie, spune ca chirurgul Mircea Beuran a semnat protocolul operator al interventiei chirurgicale in care a fost implicata femeia.

O pacienta, in stare critica dupa ce a fost arsa pe masa de operatie la Spitalul Floreasca in sala, era fum si foc. Pacienta era in flacari Ministerul Sanatatii face o ancheta

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat pe Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta. Primele explicatii ale lui Mircea Beuran in cazul pacientei arse de la Floreasca: Nu am fost in echipa operatorie de la bun inceput Document prezentat de Ungureanu: A mintit sau a comis fals in inscrisuri.

Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacienta, in stare critica dupa ce ar fi luat foc pe masa de operatie Ministrul Sanatatii: Este un incident deosebit de grav

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat de Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de Ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta.

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in cazul pacientei arse pe masa de operatie, duminica trecuta, la Spitalul Floreasca. Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie O pacienta a luat foc pe masa de operatie, duminica trecuta. Incidentul a fost facut public .

Ministrul Sanatatii, despre pacienta care a suferit arsuri in sala de operatie, la Spitalul Floreasca: Este in stare critica. Am aflat de acest incident abia in cursul zilei de vineri. Este inadmisibil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pacienta care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca din Capitala se.

Pacienta incendiata pe masa de operatie la Spitalul Floreasca:A ars ca o torta. Ministrul Sanatatii a confirmat incidentul

Chirurgul Mircea Beuran este acuzat ca, in timpul unei interventii chirurgicale care a avut loc la Spitalul de Urgenta Floreasca, o pacienta de aproximativ 65 de ani a fost grav vatamata. Concret, conform deputatului USR Emanuel Ungureanu, femeia a fost, practic, incendiata pe masa de operatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )