Libnet.ro
UNICEF

07:15

Pacienta ranita in deflagratia din sectorul Rascani ramane in stare grava

Adevărul Adevărul,
Pacienta ranita in deflagratia din sectorul Rascani ramane in stare grava

La Institutul de Medicina Urgenta, in Sectia reanimare, ramane internata o tanara de 33 de ani, care a avut de suferit in deflagratia produsa sambata seara intr-un bloc locativ din sectorul Rascani al Capitalei. continuă pe Adevărul

Trei oameni au murit in urma exploziei din sectorul Rascani al Chisinaului

Trei persoane, printre care si un minor, au decedat in urma unei explozii produse, in seara zilei de 6 octombrie, intr-un bloc locativ de pe Bulevardul Moscovei din municipiul Chisinau. Alte sase persoane ranite au fost duse la spital cu traumatisme, inclusiv un angajat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), transmite IPN.

Doi politisti de la o sectie de vot din Sectorul 5, cercetati dupa ce au facut propaganda electorala

Noi incidente la referendumul privind familia traditionala. Doi politisti care asigurau paza unei sectii de votare din Sectorul 5 ar fi facut propaganda electorala si au jignit o persoana, acestia fiind acum.

Referendum Familie: Niciun alegator nu s-a prezentat la vot intr-o sectie din sectorul 3; in unele judete prezenta masiva

Niciun alegator nu s-a prezentat la vot pana sambata seara, la inchiderea procesului electoral, la o sectie din sectorul 3, potrivit datelor furnizate duminica de Biroul Electoral Central, informeaza Agerpres .

REFERENDUM FAMILIE 2018. Niciun alegator nu s-a prezentat la vot la o sectie din sectorul 3 al Capitalei

Niciun alegator nu s-a prezentat la vot pana sambata seara, la inchiderea procesului electoral, la o sectie din sectorul 3, potrivit datelor furnizate duminica de Biroul Electoral Central. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2314 seconds )