Libnet.ro
UNICEF

16:30

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

Antena3 Antena3,
O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor. continuă pe Antena3

O asistenta din Arad rupe tacerea: Am intrat in contact cu toti pacientii morti, fara masca

Situatie grava si la Arad, unde lumea se teme ca judetul lor ar putea intra intr-un viitor apropiat in carantina totala. Teama este generata de posibila neglijenta din cadrul spitalul judetean, unde pare ca s-au comis multe din erorile de la Suceava.

Sandel Balan rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in casa fiicei lui si ce spune despre George Burcea

Andreea Balan a luat foarte in serios interdictiile Ordonantei Militare, mai ales ca e responsabila pentru sanatatea celor doua fiice ale sale. Izolata in casa cu cele doua micute si cu mama ei, Andreea Balan tine legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare. Am incetat vizitele. E mai bine asa Tatal artistei, Sandel .

Ce se intampla acum, de fapt, cu artistii Romaniei. Alexandru Arsinel rupe tacerea

Ordonanta Militara data, pe 25 martie, de Guvernul Romaniei, care consemneaza la domiciliu toata populatia si care le da voie persoanelor de peste 65 de ani sa iasa doar intre 11 si 13 nu i-a exceptat nici pe artisti. Actori, interpreti de muzica populara, toti au fost nevoiti sa-si anuleze spectacolele si sa se conformeze.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Nelu Tataru, emotionat dupa vizita la spitalul din Arad: O tanara din Sicilia ne trateaza pe noi!

Nelu Tataru a facut declaratii dupa vizita la spitalul din Arad. Ministrul Sanatatii sustine ca personalul este cu moralul scazut. Totodata acesta a fost impresionat de o tanara rezident din Sicilia care a venit sa aiba girja de pacientii din Romania.

Cum se prezinta doctorita care a demisionat de la Spitalul din Orastie de teama coronavirusului

Doctorita Lorena Ehim, care a demisionat de la Spitalul din Orastie invocand slaba dotare impotriva .

Medicii de la spitalul din Mioveni si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus

Toti medicii de la spitalul din Mioveni, judetul Arges, inaugurat anul trecut, si-au dat demisia cand au aflat ca trebuie sa trateze pacienti cu coronavirus, cadrele medicale sustinand ca nu au echipamente de protectie.

Un suspect de coronavirus internat in spitalul din Cluj a fugit

Un barbat de 37 de ani, suspect de coronavirus internat in spital a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie Leon Daniello Cluj-Napoca. Acesta a rupt plasa de la geamul salonului. Barbatul e cautat cu camerele de supraveghere.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in inspectie la spitalul din Arad, in plina epidemie de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns la Arad, miercuri dupa-amiaza. Nelu Tataru a mersin inspectie la spitalul unde au murit sapte persoanedin cauza Covid-19.

Spitalul din Fagaras refuza preluarea pacientilor cu coronavirus din alte spitale: Nu intelegem de ce acest virus trebuie importat de la Brasov

Spitalul Municipal Fagaras refuza preluarea pacientilor cu COVID-19 din judetul Brasov, conducerea unitatii spitalicesti sustinand ca in acest fel va fi introdus virusul intr-o comunitate in care acesta nu exista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )