Libnet.ro
UNICEF

07:16

Pacientii cu cel mai mare risc in urma Covid-19 pot fi identificati dupa nivelul de oxigen din sange

România Liberă România Liberă,
Pacientii cu cel mai mare risc in urma Covid-19 pot fi identificati dupa nivelul de oxigen din sange

Hemoglobina este proteina din globulele eritrocitare care este responsabila de transportarea oxigenu. continuă pe România Liberă

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA TUDOR CONSTANTINESCU, CONSILIER PRINCIPAL AL DG ENERGIE, COMISIA EUROPEANA: Investitiile in eficienta energetica au cel mai mare potential, chiar si la nivel european

Analizele europene arata ca investitiile in eficienta energetica au cel mai mare potential, chiar si la nivel european, a subliniat Tudor Constantinescu, Consilier principal al DG Energie din Comisia Europeana. Desi pandemia a inceput sa-si faca simtite efectele, iar investitiile din domeniul energiei la nivel european au suferit o scadere de 17%, aceast este un moment bun pentru a determina care sunt planurile pentru urmatorii ani, fiind un moment de tranzitie energetica si aflandu-ne intr-o perioada de recuperare economica, condidera consilierul DG Energie.

Ciolacu: Am dublat votul politic la Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare Vom avea cel mai mare numar de alesi locali

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca informatiile pe care le-a primit in urma votului din tara confirma ca PSD este cel mai mare partid politic, iar PSD este pe primul loc la votul politic si in Capitala. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, liderul social-democrat spune ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Este cel mai mare matematician, dar nu a existat vreodata. Cum e posibil?

Cand Nicolas Bourbaki a aplicat la Societatea Americana de Matematica in anii 1950, era deja unul dintre cei mai influenti matematicieni ai timpului sau. Publicase articole in reviste.

Presedintele Andrzej Duda nu vrea ca Polonia sa primeasca migranti: Sa participe cu cel mai mare entuziasm la reconstructia tarii lor

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a criticat pactul privind migratia si azilul, prezentat recent de Comisia Europeana, sustinand ca migrantii care fug din cauza conflictelor ar trebui sa ramana cat mai.

Opt cutremure puternice in Marea Egee, in mai putin de 24 de ore. Cel mai mare seism a avut 5,6 grade

O serie de opt cutremure puternice s-aprodus in Marea Egee incepand de sambata seara. Sase dintre acestea au avut magnititudini mai mari de 4, insa cel mai puternic a.

CFR Calatori anunta cel mai mare numar de vagoane de dormit si cuseta pe trenurile care ajung la Iasi de Sfanta Parascheva

CFR Calatori va suplimenta capacitatea de transport in perioada 78 1516 octombrie 2020, pentru pasagerii care doresc sa calatoreasca spredinspre Iasi cu ocazia Sarbatorii Sfintei Parascheva.

Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

Presedintele Iohannis a adresat, luni seara, un mesaj public in care a felicitat PNL pentru rezultat.

UPDATE Focar COVID-19 in cel mai mare spital din Salaj. Mai multe cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Autoritatile au declarat initial ca sase medici si asistente medicale au fost diagnosticati cu COVID-19, ulterior ele anuntand ca este vorba despre 10 cadre medicale si personal auxiliar si patru pacienti.

Iohannis cere alegeri locale in doua tururi: E un pas esential pentru a garanta o legitimitate mai mare a primarilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni seara o reforma legislativa prin care sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Acesta motiveaza ca in acest fel s-ar putea garanta o legitimitate mai mare pentru alesii locali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )