Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

România Liberă România Liberă,
Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

Presedintele Iohannis a adresat, luni seara, un mesaj public in care a felicitat PNL pentru rezultat. continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii valabile de sambata, de la ora 9:00 si pana duminica la ora 3:00.

Dosar penal pentru inaugurarea cu torte a unei nocturne in cea mai mare comuna: 400 de persoane, fara distantare

Procurorii clujeni au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in legatura cu inaugurarea nocturnei din Floresti, cea mai mare comuna din tara, cu cateva zile inainte de alegeri.

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Lacul Morii va fi cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Si, ca sa va prezint concret, Am semnat Autorizatia de Construire pentru amenajarea Lacului Morii. Aici vom finaliza cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania.

Cine castiga Ferma 2020? Concurentii care au sansa cea mai mare la victoria finala in acest an

Pe data de 8 septembrie 2020, a debutat noul sezon al emisiunii Ferma. Oraseni vs Sateni, de la Pro TV. Concurentii sunt pusi la provocari fara pereche, iar la 20 km de capitala au loc filmarile. Care sunt concurentii Ferma 2020, care au cele mai mari sanse de castig in acest an? Emisiunea este difuzata .

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara

A nins noaptea trecuta pe Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai mare inaltime din Romania, dupa ce temperatura a scazut sub zero grade Celsius.

Iohannis cere alegeri locale in doua tururi: E un pas esential pentru a garanta o legitimitate mai mare a primarilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni seara o reforma legislativa prin care sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Acesta motiveaza ca in acest fel s-ar putea garanta o legitimitate mai mare pentru alesii locali.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

Virgil Musta: Riscul de infectare in magazin este mai mare decat la sectia de vot

DoctorulVirgil Musta, seful Sectiei de de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, este de parere ca persoanele care merg duminica la vot se expun unui risc de infectare mai mic.

Presedintele Andrzej Duda nu vrea ca Polonia sa primeasca migranti: Sa participe cu cel mai mare entuziasm la reconstructia tarii lor

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a criticat pactul privind migratia si azilul, prezentat recent de Comisia Europeana, sustinand ca migrantii care fug din cauza conflictelor ar trebui sa ramana cat mai.

Zapada de jumatate de metru in Franta si Italia. Cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani (VIDEO)

In Franta si Italia a nins abundent, iar stratul de zapada a ajuns la jumatate de metru, fiind cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani. in zonele montane din Alpi si Pirinei s-a inregistrat cea mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )