Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacientii spitalizati cu COVID-19 pot prezenta simptome la mai multe luni dupa externare - studiu

Hotnews Hotnews,
 Pacientii spitalizati cu COVID-19 pot prezenta simptome la mai multe luni dupa externare - studiu

Mai mult de jumatate dintre pacientii COVID-19 externati s-au confruntat in continuare cu simptome manifestate prin senzatie de lipsa de aer, oboseala, anxietate si depresie timp de doua pana la trei luni dupa infectare, conform concluziilor unui studiu restrans efectuat in Marea Britanie, citat de Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

STUDIU: Pacientii spitalizati cu Covid-19 pot avea simptome mai multe luni

O parte dintre pacientii care au fost externati dupa infectia cu Covid-19 prezinta in continuare simptomeprecum senzatie de lipsa de aer, oboseala, anxietate si depresie timp de doua pana la trei luni.

UE: Cele mai multe specii si habitate protejate au o stare inadecvata sau necorespunzatoare

Cele mai multe specii si habitate protejate de pe teritoriul UE au o stare inadecvata sau necorespun.

Ce mare greseala fac mai multe zodii atunci cand iubesc pe cineva

In dragoste si in razboi e totul permis. Scopul scuza mijloacele sau, pur si simplu, totul se desfasoara sub impulsul momentului. Cea din urma afirmatie releva si ca, oricat ne-am pregati, tot ajungem sa facem greseli. Dar ce farmec ar mai avea un om perfect? Greselile, nesiguranta si indoielile au rostul lor si ne conduc .

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770. Capitala este urmata de judetele Brasov - 247 de cazuri noi, Dolj - 227 de i.

Trei tineri, arestati preventiv dupa ce ar fi obligat mai multe fete sa se prostitueze in apartamente inchiriate la Timisoara

Un grup de trei tineri cu varste intre 21 si 27 de ani au fost arestati preventiv dupa ce ar fi determinat mai multe fete sa practice prostitutia in apartamente inchiriate din Timisoara. Doi dintre ei ar fi.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 446 de infectari in Bucuresti, in 24 de ore

Bilantul epidemieide coronavirus in Romania a ajuns, sambata, la 176. 468 de persoane infectate. in ultimele 24 de ore, 3. 952 de oameni au fost testati pozitiv, iar 63 dintre pacientii COVID-19 si-au.

SUA. Jurnalist al postului rus de televiziune RT, audiat mai multe ore pe aeroportul din New York de ofiteri ai serviciilor de informatii

Serviciile speciale americane l-au audiat, pe parcursul mai multor ore, in aeroportul din New York, pe jurnalistul postului rus de televiziune RUSSIA TODAY, RT, Konstantin Rojkov, a anuntat Ambasada Federatiei Ruse de la Washington, pe Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )