Libnet.ro
UNICEF

16:01

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 446 de infectari in Bucuresti, in 24 de ore

B1 B1,
Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 446 de infectari in Bucuresti, in 24 de ore

Bilantul epidemieide coronavirus in Romania a ajuns, sambata, la 176. 468 de persoane infectate. in ultimele 24 de ore, 3. 952 de oameni au fost testati pozitiv, iar 63 dintre pacientii COVID-19 si-au. continuă pe B1

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de coronavirus Capitala a inregistrat aproape 600 de noi infectari

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, vineri, la 172. 516 de persoane infectate. Dintre acestea, 127. 076 au fost declarate vindecate, 726 sunt in stare grava in sectiile de Terapie Intensiva, iar.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in 24 de ore. Capitala isi bate recordurile negative

Pentru a doua zi consecutiv, Bucurestiul si-a batut in 24 de ore propriile recorduri negative in ceea ce priveste numarul de infectari cu virusul SARS-CoV-2. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Bucurestiul scapa de sub control infectia cu noul coronavirus. Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul si-a batut de ieri pana astazi propriile recorduri negative in ceea ce priveste numarul de infectari cu virusul SARS-CoV-2 in 24 de ore. Judetul Cluj este pe locul II, iar Dolj, pe locul III.

Promo-LEX: Tot mai multe cazuri ce pot fi calificate utilizare a resurselor administrative

Observatorii Promo-LEX constata tot mai multe cazuri ce pot fi calificate drept utilizare a resurselor administrative. De asemenea, se constata o crestere de 2,6 ori a discursurilor de ura si instigare la discriminare, transmite IPN.

Cinci politisti din Satu Mare,confirmati cu COVID-19. Judetul continua sa aiba cele mai putine cazuri

Judetul Satu Mare contina sa se mentina judetul cu cele mai putine cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, numarul noilor imbolnaviri continua sa creasca pe zi ce trece. De la inceputul pandemiei, bilantul pentru Satu Mare arata un total de 992 de cazuri.

Ludovic Orban: Suntem intr-un moment de cumpana Cele mai multe persoane s-au infectat cu coronavirus la evenimentele private. De asta CNSU propune interzicerea organizarii lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, in sedinta de Guvern de miercuri, faptul ca membrii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta au propus interzicerea evenimentelor private, de tipul nuntior si.

Cele mai horror cartiere din Bucuresti. Viata aici e un calvar, putini pot trai asa

Potrivit locuitorilor sai, Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, polaut si murdar. Cele mai multe pareri adunate de catre sociologi despre cel supranumit Micul Paris sunt negative. Cele mai horror cartiere din Bucuresti Astfel, peste 60% dintre respondentii unui studiu consiera ca orasul e ticsit, o treime dintre ei spune ca este foarte poluat, iar .

Aproape 600 de noi cazuri de COVID-19 in Bucuresti Cluj - 267 15 judete au raportat peste 100 de noi imbolnaviri

Capitala are in continuare cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 592, in scadere totusi fata de ziua precedenta. O situatie grava este la Cluj, unde au fost raportate 267 de noi imbolnaviri. Alte 15 judete au raportat peste 100 de cazuri in ultimele 24 de ore.

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate .

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )