Libnet.ro
UNICEF

10:01

Pacientul care a venit din Israel a infectat alte sase persoane Cine este barbatul

Hotnews Hotnews,
 Pacientul care a venit din Israel a infectat alte sase persoane Cine este barbatul

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca pacientul care a venit din Israel a infectat cu coronavirus alte sase persoane, cate au fost confirmate pana acum, ceea ce arata ca boala se transmite usor. Barbatul este fostul politist care era internat la Spitalul Gerota din 5 martie si care le-a ascuns autoritatilor ca fusese plecat din tara. continuă pe Hotnews

Pacientul care a venit din Israel a infectat alte sase persoane Cine este barbatul

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca pacientul care a venit din Israel a infectat cu coronavirus alte sase persoane, cate au fost confirmate pana acum, ceea ce arata ca boala se transmite usor. Barbatul este fostul politist care era internat la Spitalul Gerota din 5 martie si care le-a ascuns autoritatilor ca fusese plecat din tara.

Profesorul Rafila: Pacientul cu coronavirus care a venit din Israel a infectat alte sase persoane

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a comunicat faptul ca pacientul infectat cu coronavirus, care a venit din Israel, a transmis virusul si altor sase persoane.

Alerta in Sibiu! Un avion cu 90 de persoane a venit din zona rosie de coronavirus a Germaniei

Un avion venit din Germania, din zona rosie de coronavirus, a aterizat miercuri la Sibiu.

Coronavirus: Ungaria decreteaza stare de pericol: nu mai pot intra in tara cetateni care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor

Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe intreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicand intrarea in tara a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor, transmite MTI.

Se extinde zona rosie: Romanii care vin din Madrid intra automat in carantina

Autoritatile de la Bucuresti extind zona rosie de infectare cu coronavirus, punand pe harta nordul Frantei si Madridul. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina institutionalizata, a precizat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu.

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa.

Un video difuzat de Neflix in 2019 cu Bill Gates prezice un virus care porneste din China si impanzeste tot globul

Predictia, operatie rationala de anticipare a unui eveniment sau fenomen, lucru la care pare sa se priceapa Bill Gates. Drept dovada sta un video difuzat de Netflix, in 2019, in care cofondatorul Microsoft prezice un virus ce porneste din China si impanzeste tot globul. Bill Gates, intr-un video difuzat de Netflix, in 2019, unde prezice .

Alte sase cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova. Pacientii au fost internati la spitalul Toma Ciorba

Sase persoane adulte, suspectate de infectare cu coronavirus, au fost plasate la spitalul Toma Ciorba din Chisinau. Cetatenii respectivi au fost preluati de medici de la punctele de intrare in tara, atat terestre, cat si aeriene, a anuntat ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

EXCLUSIV Surse: Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus dupa ce au calatorit cu un microbuz au fost identificate

EXCLUSIV Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani din Galati confirmat cu noul coronavirus, dupa ce au calatorit alaturi de acesta cu un microbuz cu plecare din Bucuresti au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )