Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se extinde zona rosie: Romanii care vin din Madrid intra automat in carantina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se extinde zona rosie: Romanii care vin din Madrid intra automat in carantina

Autoritatile de la Bucuresti extind zona rosie de infectare cu coronavirus, punand pe harta nordul Frantei si Madridul. Cei care vin din aceste zone vor intra in carantina institutionalizata, a precizat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus: Ungaria decreteaza stare de pericol: nu mai pot intra in tara cetateni care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor

Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe intreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicand intrarea in tara a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor, transmite MTI.

Madridul si nordul Frantei intra in zona rosie de COVID-19. Zborurile ar putea fi anulate

Madridul si nordul Frantei intra in zona rosie de coronavirus, astfel ca romanii care vin din acele zone vor intra in carantina institutionalizata.

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa.

Coronavirus: Autoritatile se razgandesc - Franta si Spania au fost scoase din zona rosie pentru care era necesara carantina UPDATE

Bilbaieli ale autoritatilor de la Bucuresti. Dupa ce initial zone din Franta, Spania si Germania erau zone rosii in informarile oficiale, ele au fost scoase de pe lista.

Nelu Tataru: S-a decis extinderea zonelor rosii pentru nordul Frantei si Madrid. Cei care vin din aceste zone intra in izolare

Nelu Tataru, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, a declarat ca s-a decis extinderea zonelor rosii pentru nordul Frantei si Madrid, iar persoanele care revin in tara din aceste zone vor intra in izolare.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

La mai bine de 12 ore de cand Italia a devenit in intregime ZONA ROSIE, autoritatile din Romania considera in continuare majoritatea regiunilor din aceasta tara ZONA GALBENA Care este diferenta in privinta carantinei

EXCLUSIV ONLINE La mai bine de 12 ore dupa ce Italia a declarat ca toata tara devine ZONA ROSIE, adica intra in carantina, oficialii romani nu au actualizat corespunzator zonele externe din care se impune .

Rafila, despre romanii care vin din Diaspora: Intra pe la Arad si merg pana la Iasi

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a declarat, marti, despre izolarea persoanelor care vin in tara din zone contaminate ca intra pe la Arad si merg pana la Iasi, se opresc pe drum, in vreme ce in Italia se opresc in locul pe unde intra in tara, potrivit Mediafax.

Documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vamile din Romania

Este oficial: documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vami. Toate masinile si autocarele vor fi oprite, verificate, iar pasagerii vor intra in carantina, indiferent din ce zona a Italiei vin.

CFR Calatori: Romanii care vin din Italia cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare

CFR Calatori anunta ca a luat masuri suplimentare pentru combaterea epidemiei de coronavirus astfel incat cetatenii romani care au plecat din Italia catre Romania si utilizeaza transportul feroviar pentru a ajunge in tara vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )