Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Coronavirus: O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta Prima decizie luata in baza noii ordonante militare

O femeie din Bucuresti care era izolata la domiciliu a fugit pe geam dintr-o locuinta aflata la parterul unui bloc. Incidentul a avut loc sambata noapte, iar femeia a fost preluata de politisti si dusa intr-un centru de carantina, asa cum prevede ordonanta militara emisa cu o zi in urma, prin care cei care nu respecta autoizolarea sunt plasati automat in carantina institutionalizata.

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi.

O femeie din Bucuresti care nu a respectat izolarea la domiciliu si a iesit pe geam din casa a fost mutata in carantina

O femeie din Bucuresti a fost plasata, duminica dimineata, din izolare la domiciliu in carantina institutionalizata, deoarece nu a respectat prima masura de prevenire a raspandirii COVID-19. Decizia.

VIDEO impartasire fara atingere in vremuri de epidemie la o biserica din Bucuresti

Impartasire fara atingere in vremuri de epidemie, dupa modelul liturgic folosit in Biserica Ortodoxa a Greciei, in Sfantul Munte Athos si la Essex!, scrie parintele Vasile Ioana, paroh al bisericii Sfantul Nicolae Dintr-o Zi din Bucuresti, potrivit.

Alerta epidemiologica la Spitalul Universitar din Bucuresti! Doi pacienti cu boli cronice, depistati cu coronavirus

Un pacient de la Spitalul Universitar din Bucuresti aflat pe dializa, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Politistii din Bucuresti, in alerta dupa ce peste 2.500 de teste pentru depistarea COVID-19 au aparut la vanzare pe internet

Politistii din Bucuresti sunt in alerta dupa ce peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost scoase la vanzare pe internet de catre un barbat de 43 de ani. in acest caz, politistii.

Ce program vor avea mall-urile in conditiile situatiei de urgenta. Orarul fiecarui mall din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohanis, a decretat, luni, stare de urgenta pentru 30 de zile, in contextul cazurilor de coronavirus inregistrate in Romania. Acest lucru a determinat mall-urile si supermarket-urile sa-si schimbe programul. Mai multe centre comerciale din Bucuresti si din tara au anuntat ca isi vor reduce programul de functionare, insa hipermarketurile si farmaciile din .

Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor sa revina in tara de Paste. Iohannis a lansat un apel important

Deoarece suntem intr-o situatie complicata, din cauza coronavirusului, presedintele Klaus Iohannus a decretat starea de urgenta in intreaga tara, pe o perioada de 30 de zile. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi o videoconferinta prin care, printre altele, le transmite un mesaj important persoanelor din dispora. Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor .

Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara

Carturesti a decis sa inchida in zilele urmatoare majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru a proteja sigurata angajatilor si a cititorilor. in contextul pandemiei de coronavirus, Compania de Librarii Bucuresti CLB) a anuntat ca a inchis o parte dintre cele 43 de librarii.

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare, prins beat la volan prin oras

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, a fost prins beat la volan prin oras, desi nu avea carnet de conducere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )