Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare, prins beat la volan prin oras

Antena3 Antena3,
Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare, prins beat la volan prin oras

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa stea in izolare la domiciliu, a fost prins beat la volan prin oras, desi nu avea carnet de conducere. continuă pe Antena3

O femeie, care trebuia sa stea in izolare cu sotul sau intors din Italia, s-a plimbat pe la institutii publice

O femeie din Valcea a ascuns autoritatilor ca sotul ei a revenit acasa din Italia si s-a plimbat prin mai multe institutii publice, desi trebuia sa stea in izolare acasa.

Incident grav in Bucuresti! O femeie care trebuia sa stea in izolare, prinsa alergand pe strazi

Incident grav in Bucuresti, sambata seara. O femeie care trebuie sa stea in izolare a fost prinsa alergand pe strazi.

VIDEO Accident rutier provocat de un buzoian care trebuia sa stea izolat la domiciliu

Un tanar intors din Franta, care ar fi trebuit sa se afle in autoizolare la domiciliu, a iesit cu masina pe strazile din Buzau si a provocat un eveniment rutier care putea avea urmari deosebit de grave. Dupa o coliziune cu un alt autovehicul, acesta s-a oprit in contorul de gaze al unei policlinici.

Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum. Schema medicamentoasa folosita

La Timisoara s-au vindecat 16 pacienti, sau cel putin asa ne declara doctorul Virgil Musta, medicul primar de la Spitalul de boli infectioase Victor Babes din Timisoara. Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum Daca tinem cont de numarul de imbolnaviri, si anume 249, dar si de faptul .

Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor sa revina in tara de Paste. Iohannis a lansat un apel important

Deoarece suntem intr-o situatie complicata, din cauza coronavirusului, presedintele Klaus Iohannus a decretat starea de urgenta in intreaga tara, pe o perioada de 30 de zile. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi o videoconferinta prin care, printre altele, le transmite un mesaj important persoanelor din dispora. Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor .

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Oficialii ATP si WTA au fost nevoiti sa ia o decizie radicala legata de viitorul competitiilor programate in urmatoarele luni. Din cauza pandemiei, cele mai multe concursuri nu se vor mai tine. Masurile legate de anularea evenimentelor sportive au fost luate in fiecare colt al mapamondului. Fiecare tara a luat masuri pe marginea acestui subiect, .

O femeie care ar fi trebuit sa stea in izolare cu sotul venit din Italia, s-a plimbat timp de 10 zile pe la institutiile publice dintr-o statiune

Inca o persoana care nu a respectat masura izolararii la domiciliu a fost descoperita de politisti dupa ce 10 zile s-a plimbat nestingherita pe la mai multe institutii publice.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2014 seconds )