Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pacientul infectat cu coronavirus, care a fugit dintr-un spital din Iasi, a fost prins

Antena3 Antena3,
Pacientul infectat cu coronavirus, care a fugit dintr-un spital din Iasi, a fost prins

Un pacient confirmat cu COVID-19 a fugit din Spitalul de Boli Infectioase Iasi, dupa ce a sarit pe un geam de la parterul unitatii. continuă pe Antena3

Unde a fost gasit barbatul cu coronavirus care a fugit de la Boli Infectioase Iasi

Barbatul confirmat cu coronavirus care a fugit de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi a fost prins luni seara, 20 aprilie, de catre politisti, in comuna Ciurea, situata langa municipiul Iasi. El a fost dus inapoi la spital.

Prima condamnare pentru nerespectarea restrictiilor. Pedeapsa primita de un tanar din Salaj, intors din Marea Britanie si care a fugit de trei ori din izolare si carantina

Un tanar de 28 de ani din Salaj care s-a intors din Marea Britanie si a fugit de 3 ori din izolare si carantina a primit 8 luni de inchisoare cu suspendare. in dosar a fost trimis in judecata un medic epidemiolog de la DSP Salaj banuit ca l-a ajutat pe tanar, potrivit Mediafax.

Tatal a sase copii infectat cu coronavirus, mort dupa 12 zile in spital. Familia trece printr-o drama cumplita

Un devean, tatal a sase copii, infectat cu coronavirus, a murit dupa 12 zile in spital. Familia sa trece printr-o drama cumplita.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

UPDATE Un pacient infectat cu coronavirus a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Un pacient in varsta de 47 de ani diagnosticat cu Covid-19 pune pe jar autoritatile judetului Iasi. Barbatul a fugit din Spitalul de Boli Infectioase din Iasi. in cursul serii de luni, 20 aprilie, autoritatile iesene au anuntat ca barbatul a fost gasit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )