Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului! Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului. Deznodamant incredibil la un meci feminin desfasurat pe hard

Una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului s-a consemat la turneul cafe se desfasaara in Anglia, la Sunderland.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Doliu in lumea sportului din Belarus! Unul dintre cei mai mari campioni olimpici la canoe a murit la 70 de ani. Nikolai Gorbaciov s-a nascut pe 15 mai 1948 in orasul Rogacev, din regiunea Gomel.

Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajati ai Mediafax, paraseste grupul de presa dupa 25 de ani. Jurnalista a fost in ultima perioada redactor-sef al publicatiei Monitorul apararii si Securitatii, parte a Mediafax, anunta paginademedia. ro.

Cele mai mari greseli pe care le faci la prima intalnire. Cum sa le eviti

Prima intalnire ne da intotdeauna batai de cap. De la cu ce sa ne imbracam pana la ce sa alegem din meniul restaurantului, ne trec prin minte o multime de intrebari. Iata cele mai frecvente greseli facute la prima.

Bulgaria si Turcia au cele mai mari sanse pentru a gazdui o uzina Volkswagen

Procesul de cautare pentru o locatie unde va fi construita noua uzina Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima suta de metri si, potrivit agentiei de presa germane DPA, in cursa au mai ramas doar doua tari: Bulgaria si Turcia.

Medic: Jogging-ul, baschetul si fotbalul sunt sporturile cu cele mai mari riscuri de accidentari primavara

Dr. Ion Bogdan Codorean, medic ortoped specializat in traumatologie sportiva, explica riscurile practicarii sporturilor in aer liber dupa o perioada in care am stat mai mult in casa si suntem nerabdatori sa revenim cat mai repede la o forma de invidiat.

Rezultatele alegerilor din Israel arata ca Netanyahu are cele mai mari sanse sa obtina un nou mandat de premier

In Israel, dupa alegerile legislative de ieri, se profileaza un nou mandat de premier pentru Benjamin Netanyahu. potrivit primelor rezultate oficiale, partidul Likud, al premierului Benjamin Netanyahu, se afla pe primul loc, urmat de partidul Albastru-Alb al lui Beny Gantz.

O proeminenta voce a radioului a murit dupa o lupta de peste 20 de ani cu o boala

Bob Slade, una dintre cele mai proeminente voci ale radioului american din New York, a murit intr-un spital din Manhattan la varsta de 70 de ani, informeaza The New York Times. Potrivit informatiilor relatate.

Toata tara este iN LACRIMI! Unul dintre cei mai MARI ARTISTI s-a stins! CANCERUL l-a invins...

Lumea muzicii este in doliu! Unul dintre cei mai cunoscuti artisti s-a stins din viata. Bill Isles, unul dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai muzicii RnB si fondatorul grupului The OJays a murit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )