Libnet.ro
UNICEF

01:05

Paguba de 144.000 de lei la TVR din cauza unei emisiuni prezentate de Iuliana Marciuc

Adevărul Adevărul,
Paguba de 144.000 de lei la TVR din cauza unei emisiuni prezentate de Iuliana Marciuc

Realizarea emisiunii Destine ca-n filme, prezentata de Iuliana Marciuc, a dus la prejudicierea bugetului TVR cu 144. 000 de lei, potrivit unui raport al Curtii de Conturi privind cheltuielile efectuate de televiziunea nationala, informeaza Media Expres. continuă pe Adevărul

Meci de fotbal oprit din cauza unei batai generale, care a lasat o echipa cu doar sase jucatori

Meciul Vitoria-Bahia, din campionatul regional, s-a incheiat mai devreme decat trebuia, fiind intrerupt in repriza a doua fiindca gazdele au ramas in sase jucatori dupa ce a avut loc o bataie.

Un tanar din Vaslui s-a spanzurat din cauza unei deceptii in dragoste

Un tanar in varsta de 19 ani din Vaslui s-a spanzurat dupa ce s-a despartit de iubita lui. Apropiatii lui sustin ca acesta era afectat si de divortul parintilor. Marian Macovei a suferit o.

Curtea de Conturi: Tarom a platit in perioada 2012-2016 despagubiri de 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor

Compania TAROM nu si-a asumat si indeplinit in mod real, economic, eficient si eficace obiectivele, atributiile si responsabilitatile stabilite legal referitoare la activitatea de transport aerian, reiese din raportul public pe 2016 al Curtii de Conturi, care semnaleaza, printre altele, ca, transportatorul aerian a platit in perioada 2012-2016, despagubiri in suma de circa 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor, noteaza Agerpres.

Trafic ingreunat pe autostrada Sibiu-Orastie, din cauza a doua accidente in care trei persoane au fost ranite; un sofer este incarcerat

Traficul rutier pe autostrada Sibiu-Orastie este ingreunat, marti, in dreptul localitatii Aciliu judetul Sibiu) din cauza a doua accidente rutiere in care trei persoane au fost ranite, transmite Agerpres. Un sofer este incarcerat si se intervine pentru scoaterea sa.

Din cauza coruptiei, investitiile straine se blocheaza ani de zile la granita Romaniei

Omul de afaceri Michael Topolinski, proprietarul Aversa Manufacturing, avertizeaza oamenii de afaceri interesati de Romania ca, din cauza coruptiei din interiorul Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), potentialele lor investitii risca sa stea blocate la granita Romaniei ani de zile.

SCANDAL in urma vizitei lui Trump in China: Oficialii s-au batut din cauza valizei NUCLEARE

Mai multti oficiali americani si chinezi au fost implicati intr-o altercatie din cauza valizei nucleare, in timpul vizitei lui Donald Trump in China. Incidentul a avut loc in toamna anului 2017 cand presedin.

Ca in lumea a treia: Copii CARATI iN SPATE din cauza NOROIULUI(VIDEO)

Situatie disperata intr-o localitate de langa Filiasi. Parintii sunt nevoiti sa isi care in spate copiii spre scoala din cauza drumurilor pline de noroi. Mizeria este atat de mare incat oamenii se tem.

Primaria Bucuresti are oferte din partea a doua asocieri financiar-bancare pentru intermedierea unei emisiuni de obligatiuni pe 10 ani

Asocierea Banca Transilvania si BT Capital Partners si asocierea BCR, BRD si Raiffeisen Bank au depus oferte la Primaria Capitalei pentru a intermedia o emisiune de obligatiuni destinata refinantarii uneia dintre cele patru emisiuni de titluri lansate in anul 2015, in valoare de 555 milioane de lei, cu maturitate de trei ani, care are scadenta la 4 mai 2018, a anuntat astazi PMB.

Nou scandal la Muzeul Taranului Roman, din cauza filmului 120 de batai pe minut

Cateva zeci de persoane au protestat marti, in fata Muzeului Taranului Roman, in cadrul unei actiuni organizate de Noua Dreapta, fata de redifuzarea filmului 120 de batai pe minut la Studioul Horia.

Parintii au inceput sa intretina relatii intime de fata cu minorul. Ce i-au facut fetitei din cauza alcoolului. Totul a fost LIVE pe internet

Parintii au inceput sa intretina relatii intime de fata cu minorul lor. Yana Leonova si Nikolay Kostenevsky risca sa fie decazuti din drepturile parintesti dupa ce imaginile astea au ajuns la politie! Imaginile au.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )