Libnet.ro
UNICEF

00:07

Paleologu: Dancila si Iohannis au ,,agende personale

România Liberă România Liberă,
Paleologu: Dancila si Iohannis au ,,agende personale

Candidatul din partea PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a afirmat duminica, intr-o . continuă pe România Liberă

THEODOR PALEOLOGU: Dancila si Iohannis au agende persoanale legate de alegeri

Theodor Paleologu, candidatul Partidului Miscarea Populara la functia de presedinte al Romaniei, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au agende personale legate de alegeri, iar la varful statului s-a intrat intr-o stare de disolutie a autoritatii.

Candidatul Paleologu, atac la Iohannis si Dancila: Au agende personale legate de alegeri. Urmeaza trei luni de zapaceala maxima in care nu se gandesc decat cum sa-si faca strambe unul altuia

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au agende personale legate de scrutin, iar la varful statului s-a intrat intr-o stare de disolutie a autoritatii. El mai spune ca, din aceasta cauza, ne asteapta trei luni de zapaceala maxima, in care cei doi candidati la presedintie vor incerca sa-si faca strambe unul altuia.

VIORICA DANCILA: Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator cu cea de sabotaj

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator intre partide cu cea de sabotaj, sustinand ca seful statului nu intelege ca Romania are nevoie de maturitate din partea clasei politice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )