Libnet.ro
UNICEF

07:00

THEODOR PALEOLOGU: Dancila si Iohannis au agende persoanale legate de alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
THEODOR PALEOLOGU: Dancila si Iohannis au agende persoanale legate de alegeri

Theodor Paleologu, candidatul Partidului Miscarea Populara la functia de presedinte al Romaniei, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au agende personale legate de alegeri, iar la varful statului s-a intrat intr-o stare de disolutie a autoritatii. continuă pe Ziarul Bursa

Candidatul Paleologu, atac la Iohannis si Dancila: Au agende personale legate de alegeri. Urmeaza trei luni de zapaceala maxima in care nu se gandesc decat cum sa-si faca strambe unul altuia

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis au agende personale legate de scrutin, iar la varful statului s-a intrat intr-o stare de disolutie a autoritatii. El mai spune ca, din aceasta cauza, ne asteapta trei luni de zapaceala maxima, in care cei doi candidati la presedintie vor incerca sa-si faca strambe unul altuia.

Paleologu: Dancila si Iohannis au ,,agende personale

Candidatul din partea PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a afirmat duminica, intr-o .

THEODOR PALEOLOGU: Cel mai potrivit este un presedinte invatator si mediator

Theodor Paleologu, candidatul PMP la Presedintie, a declarat sambata, la Brasov, ca, daca va fi ales, va fi un presedinte invatator si mediator, care va actiona pentru restaurarea demnitatii statului si instaurarea pacii sociale, el aratand ca actualul presedinte, Klaus Iohannis, nu prea a utilizat parghiile constitutionale pentru realizarea acestor lucruri, iar liderul PSD, Viorica Dancila, este un agent de discordie.

Theodor Paleologu: Viorica Dancila trebuie sa isi delege atributiile, pentru ca este in campanie electorala. E o chestiune de minima decenta

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, sustine ca Viorica Dancila ar trebui sa isi delege atributiile de premier pentru ca este in campanie electrorala.

Theodor Paleologu (PMP): Nu am scheleti in dulap, sunt pregatit de orice confruntare politica La ce tur 2 de prezidentiale ar trebui sa emigram cu totii, in opinia sa

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a sustine ca nu are scheleti in dulap, motiv pentru care nu se teme de nimic, si a marturisit ca este pregatit pentru o.

Theodor Paleologu: Procentele lui Iohannis se vor topi ca untul la soare. E mitul neamtului neromanizat

Prezidentiabilul PMP Theodor Paleologu l-a criticat, intr-un interviu acordat Mediafax, pe Klaus Iohannis, despre care spune ca nu are nicio legatura cu istoria PNL, iar procentul mare din sondaje se va topi in curand.

Theodor Paleologu renunta temporar la emisiunea de la Radio Guerrilla: cand va fi reluata difuzarea productiei

Dupa ce a fost desemnat candidat pentru alegerile prezidentiale din partea PMP, politicianul si omul de cultura Theodor Paleologu 46 de ani) renunta temporar la emisiunea pe care o realiza la Radio Guerrilla.

VIORICA DANCILA: Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator cu cea de sabotaj

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator intre partide cu cea de sabotaj, sustinand ca seful statului nu intelege ca Romania are nevoie de maturitate din partea clasei politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )