Libnet.ro
UNICEF

11:15

Pana la luna si inapoi! Cel mai tare ZOOM din lume care iti taie respiratia

Antena3 Antena3,
Pana la luna si inapoi! Cel mai tare ZOOM din lume care iti taie respiratia

Dovada ca expresia pana la luna si inapoi poate deveni realitate mai usor decat iti imaginai! Nikons Coolpix P900 a reusit sa bata recordul cu un zoom care iti taie respiratia. Are un zoom optic de. continuă pe Antena3

A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Un metis de pitt-bull cu ciobanesc olandez a fost incoronat cel mai urat caine din lume. Dincolo de infatisarea cu care a reusit sa convinga juriul, Quasi Modo are o poveste de viata impresionanta. A fost.

Euro ajunge la 4,4931 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Euro s-a apreciat luni cu 3,54 bani fata moneda nationala, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4931 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate, pe fondul situatiei tensionate generate de anuntul referendumului din Grecia.

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon.

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Cel mai bun portar din Liga I mai sta doi ani in Romania. Decizie surprinzatoare luata de brazilianul Peterson Pecanha

Socotiot cel mai bun portar din Liga I, brazilianul Peterson Pecanha a avut numeroase oferte in aceasta pauza competitionala, dar a decis sa-si continue cariera in Romania.

Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona, acolo unde l-a intalnit pe cel mai sexy barbat din lume. Mai exact, Adam Levine de la Maroon 5! .

Mirel Radoi, cel mai bogat elev din Romania, cu o avere estimata la peste 15 milioane de euro

Mirel Radoi, in varsta de 34 de ani, care s-a intors la Steaua dupa 6 ani si jumatate, are emotii in aceasta perioada, avand in vedere ca s-a inscris la examenul de bacalaureat. Totodata, Radoi este cel.

FDIN, cel mai nou partid din Romania

Tot ce e romanesc nu piere si nici nu va pieri. Este motto-ul celei mai noi formatiuni politice infiintata in Romania. Frontul Demnitatii si Identitatii Nationale este o formatiune politica de centru.

Cel mai sexy balerin din lume a innebunit femeile cu un dans incendiar

Se numeste Serghei Polunin si i se spune baiatul rau al baletului. Dansatorul ucrainean a oferit un spectacol incendiar si a dansat pe hitul lui Hozier, Take Me To The Church, nominalizata anul acesta la.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )