Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pandele nu mai candideaza la alegerile prezidentiale de dragul sotiei Firea: Am strans259.950 de semnaturi, dar nu pot sa-i fac un rau lui Gabi prin deciziile mele

Adevărul Adevărul,
Pandele nu mai candideaza la alegerile prezidentiale de dragul sotiei Firea: Am strans259.950 de semnaturi, dar nu pot sa-i fac un rau lui Gabi prin deciziile mele

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, a anuntat, pe Facebook, ca a strans cele 200. 000 de semnaturi pentru alegerile prezidentiale, insa nu mai candideaza. Motivul: ar pune-o intr-o situatie intraga pe sotia sa, Gabriela Firea, care, din postura de membru PSD, e obligata sa o sustine pe Viorica Dancila. Cand am anuntat intentia de a candida, Gabi nu mai era in conducerea PSD. Fusese eliminata din CEx si BPN, explica Pandele. continuă pe Adevărul

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale: A depus la BEC peste 235.000 de semnaturi

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Ivan a precizat ca a depus la BEC 235. 119 de semnaturi si ca Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala din partea caruia candideaza se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Ion Cristoiu, despre alegerile prezidentiale: Proiectul lui Iohannis este unul singur: sa nu mai fie PSD la conducere; Dancila are un proiect penibil

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre alegerile prezidentiale din acest an. Jurnalistul a spus ca, din punctul lui de vedere, niciunul dintre candidatii la prezidentiale nu are un proiect de tara bine.

BEC a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a respins duminica candidatura la alegerile prezidentiale a lui Miron Cozma. Luceafarul huilei a avut probleme cu semnaturile. Mai precis din cele 300. 000 de semnaturi aduse, BEC a eliminat.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat, Catalin Ivan, si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut proiectul politic in care s-a angrenat, Partidul Alternativa pentru Demnitate Nationala, si care se doreste o alternativa la actuala clasa politica.

Catalin Ivan si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Fostul europarlamentar social-democrat Catalin Ivan si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, el afirmand la intrarea in sediul BEC ca acest demers inseamna o oportunitate de a face cunoscut.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea candidaturii lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a decis respingerea inregistrarii candidaturii si a semnului electoral ale lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale. Institutia precizeaza ca peste 94. 000 de semnaturi depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central anunta, intr-un comunicat remis News. ro, ca a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura in alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu nu l-au insotit la BEC

Mircea Diaconu, candidat independent cu sprijinul ALDE si Pro Romania, si-a depus sambata liste de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta s-a prezentat la sediul.

Mircea Diaconu a depus 400.000 de semnaturi la candidatura pentru alegerile prezidentiale: E ridicol sa vii cu doua milioane

Candidatul independent Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si PRO Romania, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Kelemen Hunor, pe trotineta la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale: Nu politicienii trebuie sa se ocupe de fericirea oamenilor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Kelemen Hunor a venit la sediul BEC pe o trotineta electrica si a spus ca sustine proiectele impotriva poluarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )