Libnet.ro
UNICEF

18:15

De ce pandemia de coronavirus scoate la suprafata tot ce e mai rau in umanitate

Adevărul Adevărul,
De ce pandemia de coronavirus scoate la suprafata tot ce e mai rau in umanitate

Pandemia de coronavirus ar putea sa scoata la iveala tot ce e mai rau in umanitate, spune Angela Dewan, jurnalista CNN care considera ca exista prea putina coordonare intre tari ceea ce incetineste combaterea unei provocari globale. continuă pe Adevărul

EJOBS: Tot mai multe companii s-au adaptat la noul context si apeleaza la video interviuri

Munca remote, limitarea sedintelor extinse, a calatoriilor si gasirea unor alternative viabile care sa permita continuarea activitatilor din cadrul companiilor, ca si pana acum, reprezinta realitatea la care trebuie sa se adapteze, cel putin pentru o perioada, si angajatorii din Romania, informeaza un comunicat remis Redactiei al platformei de angajare eJobs. in acest context, una dintre masurile la care apeleaza tot mai multi recrutori este organizarea video interviurilor de angajare, ca masura de protectie impotriva virusului COVID-19.

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro.

Pandemia Covid 19. Vesti proaste de la premierul Boris Johnson: Urmeaza ce e mai rau in Marea Britanie

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat joi seara ca pandemia de Covid-19 reprezinta cea mai grava criza de sanatate publica intr-o generatie si a avertizat Marea Britanie ca situatia se va inrautati in urmtoarele saptamani.

Romania tot mai aproape de scenariul trei. inca patru cazuri au fost confirmate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 86

Grupul de Comunicare Strategica a confirmat inca patru cazuri cu coronavirus in Romania. Numarul total al celor infectati ajunge la 86, iar tara noastra se apropie de scenariul trei.

Coronavirus ii determina pe politicieni sa-si dea tot mai multe coate

Panica legata de extinderea amenintarii coronavirus a cuprins si clasa politica de pe Dambovita.

Coronavirus - Tot mai multe companii europene cumpara laptop-uri, din moment ce multi angajati lucreaza de acasa

Vanzarile de laptop-uri cresc nesperat in Europa dupa ce o serie de companii au plasat comenzi pentru astfel de device-uri, in conditiile in care multi angajati lucreaza de acasa pentru ca epidemia de coronavirus sa nu afecteze atat de multa lume, scrie Financial Times.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )