Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pandemia COVID-19. Statele Unite: gigantii IT, chemati la lupta impotriva noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Pandemia COVID-19. Statele Unite: gigantii IT, chemati la lupta impotriva noului coronavirus

Guvernul american discuta cu Facebook, Google si alte companii din domeniul IT in legatura cu o potentiala utilizare a datelor personale pentru combaterea pandemiei Covid-19. continuă pe Adevărul

SUA urmeaza exemplul european in lupta impotriva pandemiei noului coronavirus

Statele Unite se aliniaza la masuri drastice adoptate de unele tari europene in lupta impotriva noului coronavirus - prin limitarea adunarilor la zece persoane, prima interdictie de circulatie pe timpul noptii in statul New Jersey si incetinirea fara precedent a unor metropole ca New Yorkul, Chivago si Los Angeles, relateaza AFP.

Noul lider al Statului Islamic, plasat de Statele Unite pe lista neagra a teroristilor internationali

Statele Unite l-au plasat pe noul lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Amir Muhammad Said Abdal-Rahman al-Mawla pe lista neagra a teroristilor internationali, relateaza AFP.

IN LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI: Cristiano Ronaldo transforma gratuit hotelurile sale in spitale si plateste salariile medicilor

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo isi va transforma hotelurile din Portugalia in spitale pentru a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, anunta cotidianul spaniol Marca.

Statele Unite ale Americii incep testarea vaccinului contra coronavirus

Veste buna venita de peste Ocean. Statele Unite incep testarea pe oameni a vaccinului contra coronavirusului. Testarea vaccinului este finantata de Institutul National de Sanatate Kaiser Permanente Washington din Seattle.

Banca Mondiala aloca 14 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirus

Banca Mondiala a anuntat marti ca suplimenteaza cu 2 miliarde de dolari, la 14 miliarde de dolari, fondurile puse la dispozitie statelor membre pentru reactia la pandemia de coronavirus, transmite Reuters.

Rusia se gandeste sa permita vanzarea bauturilor alcoolice online, pentru a lupta impotriva propagarii coronavirusului

Rusia a anuntat miercuri ca ar putea permite vanzarea de bauturi alcoolice online, in urma numeroaselor ordine de auto-izolare impuse de autoritati pentru a lupta cu propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

webPR: Fortech doneaza 50.000 de euro intr-o prima actiune pentru lupta impotriva COVID-19

Compania clujeana de IT Fortech sprijina lupta cu COVID-19 din dorinta de ajuta acolo unde este cea mai mare nevoie in acest moment: in spitalele din prima line. Echipamentele de protectie au o importanta vitala pentru cadrele medicale care asigura ingrijirea persoanelor infectate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )