Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pandemia Covid 19. Expertii recomanda Italiei schimbarea strategiei de combatere a infectarii cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. Expertii recomanda Italiei schimbarea strategiei de combatere a infectarii cu noul coronavirus

Medici epidemiologi italieni si chinezi spun ca pentru a stopa raspandirea coronavirusului ar trebui identificati bolnavii acasa si separati de familii. continuă pe Adevărul

Situatia privind pandemia COVID-19 in lume. Tara care nu-si mai primeste propriii cetateni

Pandemia covid-19 s-a soldat cu peste 33. 000 de morti in lume, relateaza AFP care prezinta noi bilanturi, noi masuri si fapte marcante.

Pandemia Covid-19. Se agraveaza situatia si in Franta

Pragul de 3. 000 de decese in spitale 3. 024) a fost depasit in Franta, unde in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 418 decese, cea mai mare crestere de la o zi la alta de la inceputul epidemiei COVID-19, conform bilantului oficial dat publicitatii, transmite AFP.

Premierii Spaniei si Italiei, tarile cele mai afectate de Covid 19, cer UE un raspuns economic si social comun in fata pandemiei

Pedro Sanchez si omologul sau italian Giuseppe Conte, care a estimat intr-un interviu publicat sambata ca in urma acestei crize intregul edificiu european risca sa-si piarda ratiunea de a fi, au blocat joi la summitul UE desfasurat prin teleconferinta un acord european privind masurile economice europene in fata crizei provocate de pandemia COVID-19, ei cerand masuri economice mai hotarate in favoarea tarilor lor.

Digisport: Tara care a raportat de doua ori mai multe cazuri decat Romania, dar sfideaza in continuare pandemia de COVID-19. Recomandarile anuntate

Suedia este una dintre tarile europene care sfideaza pandemia de coronavirus. Asta desi pana in acest moment, nordicii au raportat 4. 028 de cazuri de infectare de doua ori mai multe decat in Romania) si 146 de decese fata de 65 la noi in tara).

Pandemia COVID-19. Evenimentul religios considerat drept o bomba atomica pentru Franta

Un eveniment religios desfasurat in a doua parte a lunii februarie este considerat drept bomba atomica a Frantei in cazul noului coronavirus.

VIDEO Pandemia Covid-19. Cine sunt si ce misiune au militarii rusi trimisi in Italia

Rusia a intrat intr-o permanenta campanie propagandistica prin care se prezinta intr-o lumina buna pe fundalul pandemiei de coronavirus. Cei 100 de militari rusi trimisi de Putin la Roma au fost o mare lovitura de imagine. Ei s-au pornit de la Roma spre Bergamo cu steaguri rusesti fluturand pe camioane. Totul sprijinit de o masiva ofensiva a trolilor pe retelele sociale, ca sa arate ca Rusia face mai mult decat Europa.

Pandemia Covid 19. Europa nu lasa garda jos. Revenirea la o viata normala nu se intrevede mai devreme de sase luni

Autoritatile din Spania, Italia, Marea Britanie, unde epidemia de coronavirus nu da inapoi, extind perioada de distantare sociala sau intaresc restriciile de circulatie. Marea Britanie nu va putea reveni la o viata normala mai devreme de sase luni , a afirmat adjuncta sefei serviciilor sanitare britanice, Jenny Harries.

Pandemia Covid-19. inca 838 de decese intr-o singura zi in Spania. Premierul britanic anunta ca lucrurile se vor inrautati si in Regatul Unit

Spania a inregistrat 838 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore, un nou bilant grav, dupa ce sambata au fost 832, totalul ajungand la 6. 528, potrivit cifrelor publicate duminica de Ministerul Sanatatii. in Marea Britanie, premierul anunta ca lucrurile se vor inrautati, iar britanicii trebuie sa fie pregatiti pentru o perioada mare de izolare la domiciliu.

Pandemia Covid 19. Italienii au ramas fara bani. Multi incearca sa iasa cu marfuri din magazine fara sa plateasca, jafurile s-au inmultit

In Sicilia, mai multi clienti au incercat sa iasa dintr-un supermarket fara sa plateasca alimentele luate, explicand ca nu mai au bani pentru a le cumpara. Presa italiana a facut cunoscute cazuri in care s-au exercitat presiuni asupra comerciantilor pentru a lasa clientii sa plece cu alimente fara sa le plateasca si ca s-au inmultit jafurile.

FMI: Criza provocata de pandemia COVID-19 a cauzat deja o recesiune globala

Fondul Monetar International spune ca deja criza provocata de coronavirus a provocat o recesiune globala. Directorul general al FMI, Kristalina Georgieva, a dat verdictul dupa o intalnire desfasurata vineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )