Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierii Spaniei si Italiei, tarile cele mai afectate de Covid 19, cer UE un raspuns economic si social comun in fata pandemiei

Adevărul Adevărul,
Premierii Spaniei si Italiei, tarile cele mai afectate de Covid 19, cer UE un raspuns economic si social comun in fata pandemiei

Pedro Sanchez si omologul sau italian Giuseppe Conte, care a estimat intr-un interviu publicat sambata ca in urma acestei crize intregul edificiu european risca sa-si piarda ratiunea de a fi, au blocat joi la summitul UE desfasurat prin teleconferinta un acord european privind masurile economice europene in fata crizei provocate de pandemia COVID-19, ei cerand masuri economice mai hotarate in favoarea tarilor lor. continuă pe Adevărul

Care sunt grupele de varsta cele mai afectate de coronavirus in Romania

Coronavirusul a ucis 24 de persoane pe teritoriul Romaniei, pana in momentul de fata.

Criza economica provocata de pandemie poate duce la pierderi de trei ori mai mari decat cele din timpul Marii Recesiuni. Care vor fi sectoarele cel mai afectate

Pandemia Covid-19 este cea mai severa criza din vremurile noastre, iar pierderile economice le-ar putea depasi de trei ori pe cele din timpul Marii Recesiuni, arata un raport al London Business School.

De ce Germania are cea mai mica rata a mortalitatii dintre primele zece tari cele mai afectate de coronavirus

Germania mizeaza pe detectarea precoce a noului coronavirus, crescand numarul testelor la 500. 000 pe saptamana. Aceasta practica ajuta intr-o oarecare masura la mentinerea numarului de decese la un nivel relativ scazut, afirma directorul Institutului de Virusologie din cadrul Spitalului Charite de la Berlin.

SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19: Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare mecanice

Presedintele Donald Trump a invocat, vineri, Legea productiei de aparare si a ordonat General Motors sa produca ventilatoare, pentru ca SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19, sa faca fata.

Coronavirus: SUA au cele mai multe cazuri raportate din lume

Statele Unite au depasit joi Italia si China si au devenit tara cu cele mai multe cazuri raportate de infectare cu noul coronavirus din lume, anunta AFP citand New York Times.

Cele mai tari show-uri de cooking de pe Netflix. Ca sa te inspiri cat timp stai in casa!

Iata aici cateva dintre cele mai tari show-uri de cooking pe care le poti gasi pe Netflix in aceasta perioada. Din ele te poti insipra atata vreme cat stai in casa! .

HOROSCOP. Cele mai pupacioase zodii

Daca iti place sa consulti din cand in cand horoscopul, atunci stii ca zodiile pot spune multe despre nativii sai. Astrologii au intocmit o lista cu cele mai pupacioase zodii. Vrei sa stii care sunt? .

Teatrul Bolsoi difuzeaza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Lacul lebedelor a avut peste un milion de vizualizari in 24 de ore

Celebrul teatru rus Bolsoi de la Moscova a anuntat ca va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, in momentul in care mai mult de o treime din populatia globului este izolata in case pentru a impiedica propagarea coronavirusului, informeaza AFP. Spectacolul Lacul lebedelor, prima inregistrare de pe YouTube a productiei din 2015, a fost transmis vineri seara si a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizari.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Una dintre partidele de referinta din istoria fotbalului mondial a fost Olanda Argentina la Cupa Mondiala din 1974. Episodul anterior: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 4). Finala Cupei Cupelor din 1979 .

Ce este rusinea si cum ajung copiii sa traiasca una dintre cele mai distructive emotii

Catalogata drept una dintre cele mai distructive emotii, rusinea poate sa afecteze imaginea de sine a unui copil mai mult decat orice alta emotie, lasand-ul cu convingerea ca este profund deficitar, inferior, fara valoare, izolat si neiubit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )