Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor scade semnificativ

Adevărul Adevărul,
Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor scade semnificativ

Protectia Civila din Italia a anuntat noile date privind epidemia de coronavirus: 1. 189 de noi cazuri, 525 de decese si 2. 072 de persoane vindecate. Record de teste. Totalul deceselor in randul medicilor din Italia a ajuns la 127. continuă pe Adevărul

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor creste din nou

Noile date oferite de Protectia Civila din Italia arata ca a scazut numarul internarilor si au fost inregistrate mai putine cazuri noi insa au fost facute si putine teste), dar numarul deceselor ramane mare.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul mortilor depaseste pragul de 20.000

Noul tip de coronavirus a ucis in Italia mai mult de 20. 000 de persoane, un bilant dramatic depasit doar de Statele Unite. in ultimele 24 de ore au murit 566 de persoane, totalul fiind de 20. 465 de victime, potrivit La Repubblica.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: aproape 580 de decese

Protectia Civila din Italia a raportat miercuri date pozitive, adica o scadere a persoanelor internate. inca sunt in spitale 27. 643 de persoane cu simptome, cu 368 mai putine fata de ziua precedenta.

CORONAVIRUS |Numarul infectiilor cu COVID-19 creste din nou in Italia. Numarul deceselor, in scadere fata de ziua precedenta

Dupa cateva zile de scadere, numarul infectiilor cu noul coronavirus a inceput din noua sa creasca in Italia. Astfel, potrivit datelor anuntate de Protectia Civila din Peninsula, in ultimele 24 de ore, au.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Statele Unite: pragul de 30.000 de morti, depasit. Un nou record de decese pentru o singura zi

Numarul deceselor de coronavirus a depasit pragul de 30. 000, miercuri, in Statele Unite, in timp ce numarul mortilor pentru o singura zi atinge un nou record, relateaza Reuters.

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 387

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 387 dupa ce joi autoritatile au anuntat ca alt.

Spania relaxeaza restrictiile. Numarul deceselor Covid-19 a scazut

Spania a permis luni ca unele firme sa isi reia activitatea, dar a mentinut unele dintre cele mai stricte masuri din Europa, in pofida scaderii numarului de decese provocate de pandemia de coronavirus, relateaza Reuters.

Digisport: Ce planuiesc sa faca italienii, desi numarul deceselor a trecut de 20.000. Profesorul Giovanni Rezza intervine

Italia este in continuare cea de-a treia tara din lume ca numar de infectii cu coronavirus: 159. 516 persoane depistate pozitiv cu COVID-19 au fost raportate pana azi, 14 aprilie 2020.

Numarul deceselor urca la 318 dupa confirmarea a inca 4 cazuri de catre Grupul de Comunicare Strategica

Patru noi decese au fost confirmate luni dimineata, ducand numarul total al victimelor la 318, potrivit unei informari ale Grupul de Comunicare Strategica. Doua dintre decese provin din Suceava, celelalte doua fiind din Mures si Caras-Severin, iar varsta celor mai recente 4 victime este cuprinsa intre 56 si 63 de ani, mai precizeaza comunicatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )