Libnet.ro
UNICEF

00:07

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 387

România Liberă România Liberă,
Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 387

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 387 dupa ce joi autoritatile au anuntat ca alt. continuă pe România Liberă

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 351 Iohannis a prelungit starea de urgenta

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Romania a urcat marti la 351, dupa anuntarea a inca 20 decese, printre care si o asistenta medicala in Tandarei. De asemenea, bilantul imbolnavirilor cu Covid-19 in tara noastra a ajuns marti la 6. 879 246 cazuri noi), potrivit datelor difuzate de Grupul de Comunicare Strategica. Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile. 15 Cinci noi decese anuntate. Bilantul mortilor urca la 35115. 13 Numarul deceselor de la Caminul Sf. Ilie din Galati a ajuns la 715. 12 Institutiile care vor putea atribui contracte fara licitatie14. 36 Decretul presedintelui privind prelungirea starii de urgenta .

Spania a relaxat o parte din restrictii, dupa scaderea numarului deceselor provocate de coronavirus

Spania a permis luni ca unele firme sa isi reia activitatea, dar a mentinut unele dintre cele mai stricte masuri din Europa, in pofida scaderii numarului de decese provocate de pandemia de coronavirus.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor creste din nou

Noile date oferite de Protectia Civila din Italia arata ca a scazut numarul internarilor si au fost inregistrate mai putine cazuri noi insa au fost facute si putine teste), dar numarul deceselor ramane mare.

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns la 6.879

Numarul deceselor provocate de coronavirus se ridica la 346, marti fiind anuntate alte 15 decese.

Spania relaxeaza restrictiile. Numarul deceselor Covid-19 a scazut

Spania a permis luni ca unele firme sa isi reia activitatea, dar a mentinut unele dintre cele mai stricte masuri din Europa, in pofida scaderii numarului de decese provocate de pandemia de coronavirus, relateaza Reuters.

Spania a relaxat o parte din restrictii, dupa scaderea numarului deceselor provocate de coronavirus

Spania a permis luni ca unele firme sa isi reia activitatea, dar a mentinut unele dintre cele mai st.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 761 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total se apropie de 13.000 de morti

Numarul deceselor provocate de Covid-19, raportat in ultimele 24 de ore, in spitalele din Marea Britanie este de 761, bilantul total ajungand la 12. 868 morti, relateaza The Guardian. Numarul testelor.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor scade semnificativ

Protectia Civila din Italia a anuntat noile date privind epidemia de coronavirus: 1. 189 de noi cazuri, 525 de decese si 2. 072 de persoane vindecate. Record de teste. Totalul deceselor in randul medicilor din Italia a ajuns la 127.

CORONAVIRUS |Numarul infectiilor cu COVID-19 creste din nou in Italia. Numarul deceselor, in scadere fata de ziua precedenta

Dupa cateva zile de scadere, numarul infectiilor cu noul coronavirus a inceput din noua sa creasca in Italia. Astfel, potrivit datelor anuntate de Protectia Civila din Peninsula, in ultimele 24 de ore, au.

Numarul deceselor urca la 318 dupa confirmarea a inca 4 cazuri de catre Grupul de Comunicare Strategica

Patru noi decese au fost confirmate luni dimineata, ducand numarul total al victimelor la 318, potrivit unei informari ale Grupul de Comunicare Strategica. Doua dintre decese provin din Suceava, celelalte doua fiind din Mures si Caras-Severin, iar varsta celor mai recente 4 victime este cuprinsa intre 56 si 63 de ani, mai precizeaza comunicatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )