Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese in ultimele zece zile

Adevărul Adevărul,
Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese in ultimele zece zile

Autoritatile spaniole au anuntat ca 674 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar raportat in decurs de zece zile. continuă pe Adevărul

Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

Coronavirus in Italia: cel mai mic numar de decese inregistrat in ultimele 9 zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: o usoara scadere a numarului de decese dupa o saptamana infioratoare

Spania a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 809 decese cauzate de Covid-19, acesta fiind cel mai scazut numar din ultima saptamana.

CORONAVIRUS |Spania a inregistrat cel mai mic numar de decese din ultimele 9 zile: 674

Spania a raportat, duminica, 674 de decese survenite intr-o singura zi, cu 135 mai putine fata de cele declarate sambata. Acesta este cel mai mic numar de victime din ultimele noua zile si, de asemenea,.

Coronavirus: Spania a inregistrat cel mai mic numar de decese din ultima saptamana

Spania a inregistrat vineri, cel mai mic numar de decese pe zi timp de o saptamana, chiar daca cifrele raman ridicate. 809 persoane si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore,fata de media zilnica .

UPDATE 115 romani au murit de Covid-19. Autoritatile au mai confirmat opt decese joi seara, ridicand bilantul zilei la 23 de morti

Inca opt decese cauzate de Covid-19 au fost confirmate joi seara de autoritati, ridicand bilantul zilei la 23 de morti. Numarul total de romani morti din cauza infectiei cu SARS-Cov-2 este de 115.

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Exista alimente ce rezista sute de ani. Printre acestea se regasesc sarea, zaharul, dar si mierea. Aceasta din urma rezista si 2. 000 de ani. Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Care rezista si 2. 000 de ani A .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )