Libnet.ro
UNICEF

22:45

Pandemie coronavirus. Ce se intampla daca esti testat pozitiv cu COVID-19 si nu vrei sa ramai internat in spital

B1 B1,
Pandemie coronavirus. Ce se intampla daca esti testat pozitiv cu COVID-19 si nu vrei sa ramai internat in spital

Persoanele care refuza internarea in spital, dupa ce au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, se expun unor riscuri majore, atentioneaza medicul Virgil Musta. Am constatat ca sunt pacienti care. continuă pe B1

CORONAVIRUS |MAE: Cetateanul roman testat pozitiv in insula Thassos, negativ la al doilea test

Cetateanul roman testat pozitiv in insula Thassos a fost retestat iar rezultatul a fost negativ, acesta urmand sa revina in Romania in cel mai scurt timp, potrivit unui comunicat de presa transmis de.

Un fotbalist roman a fost batut de colegi in strainatate dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Fundasul roman Deian Boldor, care evolueaza la echipa albaneza de fotbal Partizani Tirana, a fost testat pozitiv la coronavirus, dupa cum a confirmat chiar el intr-o postare pe Instagram, transmite.

Presedintele Braziliei, testat pozitiv la COVID-19, sustine ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro, care a anuntat marti ca a fost testat pozitiv la COVID-19, a anuntat joi pe Facebook ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina, informeaza vineri AFP. Bolsonaro, 65 de ani, a aparut in direct pe Facebook, asa cum face saptamanal, de la resedinta sa oficiala. El parea sa fie intr-o stare de sanatate buna si nu era insotit, cum se intampla adesea, de ministri sau de inalti functionari, iar obisnuitul translator in limbajul mimico-gestual nu era nici el prezent.

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a .

Primul caz de coronavirus in TVR. Un angajat de la departamentul tehnic, testat pozitiv

Un angajat al TVR a fost depistat pozitiv, miercuri, la testul pentru infectare cu Covid-19, potrivit unui anunt al conducerii institutiei. E vorba despre un angajat in departamentul tehnic. Institutia media de.

VIDEO Gestul necugetat al presedintelui Braziliei: Bolsonaro si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost testat pozitiv

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surprinsa neplacut de acest gest, o jurnalista a plecat de la conferinta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )