Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

România Liberă România Liberă,
Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a . continuă pe România Liberă

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

VIDEO Gestul necugetat al presedintelui Braziliei: Bolsonaro si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost testat pozitiv

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surprinsa neplacut de acest gest, o jurnalista a plecat de la conferinta.

CORONAVIRUS |Angajat de la Palatul Victoria, pozitiv la testul pentru COVID-19

Un angajat al Guvernului a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o persoana care lucreaza in cadrul Directiei pentru Relatia cu.

Un angajat al MAE a fost testat pozitiv de Covid-19

Un angajat cu atributii de executie din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat in cursul zilei de 8 iulie cu infectie de COVID-19, precizeaza MAE.

Angajat al Ministerului Afacerilor Externe, diagnosticat cu coronavirus

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe a fost testat pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii institutiei.

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe este infectat cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza MAE. Angajat al MAE, testat pozitiv pentru infectia cu.

Primul caz de coronavirus in TVR. Un angajat de la departamentul tehnic, testat pozitiv

Un angajat al TVR a fost depistat pozitiv, miercuri, la testul pentru infectare cu Covid-19, potrivit unui anunt al conducerii institutiei. E vorba despre un angajat in departamentul tehnic. Institutia media de.

Cum se simte tatal fostului premier Mihai Tudose, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Tatal fostului premier Mihai Tudose a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta si-a facut testul pentru COVID-19 si rezultatul a fost pozitiv. Mai mult, cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Braila su.

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, infectat cu noul coronavirus

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Remus Mihalcea, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata, miercuri seara, de Grupul de Comunicare Strategica. Managerul in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )