Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |MAE: Cetateanul roman testat pozitiv in insula Thassos, negativ la al doilea test

B1 B1,
CORONAVIRUS |MAE: Cetateanul roman testat pozitiv in insula Thassos, negativ la al doilea test

Cetateanul roman testat pozitiv in insula Thassos a fost retestat iar rezultatul a fost negativ, acesta urmand sa revina in Romania in cel mai scurt timp, potrivit unui comunicat de presa transmis de. continuă pe B1

MAE: Doi romani, unul aflat in Insula Thassos si un altul in Paralia Katerini, au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca doi romani in Grecia au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Primul se afla in insula Thassos, iar al doilea in Paralia Katerini.

MAE: inca doi romani aflati in vacanta in Grecia, in Paralia Katerini si in Insula Thassos, testati pozitiv pentru noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit datelor comunicate joi de catre autoritatile locale elene Consulatului General al Romaniei la Salonic, un cetatean roman aflat in Insula Thassos si un alt.

Un angajat al MAE a fost testat pozitiv de Covid-19

Un angajat cu atributii de executie din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat in cursul zilei de 8 iulie cu infectie de COVID-19, precizeaza MAE.

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Presedintele Braziliei, testat pozitiv la COVID-19, sustine ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro, care a anuntat marti ca a fost testat pozitiv la COVID-19, a anuntat joi pe Facebook ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina, informeaza vineri AFP. Bolsonaro, 65 de ani, a aparut in direct pe Facebook, asa cum face saptamanal, de la resedinta sa oficiala. El parea sa fie intr-o stare de sanatate buna si nu era insotit, cum se intampla adesea, de ministri sau de inalti functionari, iar obisnuitul translator in limbajul mimico-gestual nu era nici el prezent.

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a .

Primul caz de coronavirus in TVR. Un angajat de la departamentul tehnic, testat pozitiv

Un angajat al TVR a fost depistat pozitiv, miercuri, la testul pentru infectare cu Covid-19, potrivit unui anunt al conducerii institutiei. E vorba despre un angajat in departamentul tehnic. Institutia media de.

VIDEO Gestul necugetat al presedintelui Braziliei: Bolsonaro si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost testat pozitiv

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surprinsa neplacut de acest gest, o jurnalista a plecat de la conferinta.

Inca un arbitru roman depistat pozitiv cu coronavirus

Federatia Romana de Fotbal anunta ca inca un arbitru a fost depistat pozitiv in urma testarilor efectuate in ultimele zile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )