Libnet.ro
UNICEF

13:30

PANDEMIE? Pesta porcina loveste CHINA! Cel mai mare producator al lumii, MASURI DRASTICE de limitare a epidemiei

B1 B1,
PANDEMIE? Pesta porcina loveste CHINA! Cel mai mare producator al lumii, MASURI DRASTICE de limitare a epidemiei

Peste 38. 000 de porci au fost sacrificati in China, au anuntat duminica autoritatile de la Beijing, care incearca din rasputeri sa limiteze efectele epidemiei de pesta porcina africana care a lovit aceasta. continuă pe B1

Pesta porcina africana face pagube colaterale: Cel mai mare targ de berbeci din Romania, ANULAT!

Raspandirea rapida a pestei porcine africane da peste cap evenimentele planificate din domeniul agriculturii si al cresterii animalelor. Targurile traditionale si expozitiile de animale, care erau asteptate.

Cel mai mare mister aviatic REZOLVAT?! Un specialist sustine ca a descoperit epava zborului MH370 (FOTO)

Expertul in tehnologie Ian Wilson sustine ca a gasit avionul Malaysia Airlines MH378, care a disparut pe 8 martie 2014, pe Google Maps. Wilson precizeaza ca epava se afla intr-o jungla din Cambodgia si a.

Pesta porcina face ravagii in intreaga lume

Pesta porcina nu isi face de cap numai in Romania, ci loveste tara dupa tara, atat din Europa, cat si din lume. in timp ce estonienii au reusit sa tina sub control boala, virusul a ajuns, cel mai recent, in China, casa pentru jumatate din efectivul total de porci din lume, iar britanicii se tem ca lucratorii est-europeni ar putea duce si la ei aceasta epidemie, scriu The Guardian si Bloomberg.

Pesta porcina se extinde in afara Europei. Sunt zeci de mii de porci sacrificati

China a sacrificat peste 38. 000 de porci, intr-o incercare de a combate pesta porcina africana, venita din Europa. Potrivit stirileprotv. ro, care citeaza un anunt al ministrului Agriculturii, pesta porcina.

Pesta porcina africana, o epidemie greu de controlat

Buzau, cel mai recent judet afectat. Conform hartii OIE ar urma Vrancea si Vaslui * Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc, si Sorin Minea, presedintele ROMALIMENTA: Omul, principalul vinovat pentru raspandirea rapida a pestei. Autoritatile statului au actionat prea tarziu Crescatorii de porci si producatorii de carne din acest domeniu acuza autoritatile ca au actionat prea tarziu cu privire la intrarea in tara noastra a virusului care declanseaza pesta porcina africana PPA).

Pesta porcina africana a intrat si in judetul Buzau. Au fost descoperite animale bolnave in Patarlagele si Panatau

Buzaul nu scapa de pesta porcina africana, maladie care face ravagii de mai multa vreme in gospodariile romanilor. Cel putin trei cazuri au fost confirmate telefonic de un laborator de specialitate din Bucuresti. CJSU si Centrul Local pentru Combaterea Bolilor au fost convocate pentru duminica, ora 9.

Cazuri noi de pesta porcina africana in raioanele Stefan Voda si Cahul

In localitatile Crocmaz si Olanesti din raionul Stefan Voda si in satul Giurgiulesti, raionul Cahul, au fost inregistrate cazuri noi de pesta porcina africana. Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor mentioneaza ca pesta a fost confirmata de Centrul Republican de Diagnostica Veterinara prin incercarile de laborator din data de 27 si 28 august la porci domestici.

Deutsche Welle, teorie SOC: Pesta porcina pregateste terenul pentru marii fermieri danezi si olandezi

In contextul in care pesta porcina africana face ravagii in fermele romanesti, Deutsche Welle relateaza ca marii fermieri crescatori de porci din Danemarca si Olanda se pregatesc sa isi mute afacerile in.

Ce se intampla daca mancam carne infestata cu pesta porcina

Pesta porcina africana este o boala deosebit de grava in randul porcilor si ar putea duce, intr-un final, chiar la disparitia acestor animale, informeaza agrointel. ro. Agentul patogen al PPA nu poate fi.

Pesta porcina a pus stapanire pe judetul Ialomita. inca trei focare confirmate, 6.400 de animale ucise preventiv

Inca trei focare de pesta porcina au fost confirmate in judetul Ialomita, in ultima saptamana, numarul focarelor ajungand astfel la 94. Autoritatile judetene au anuntat ca, pana in prezent, 6. 400 de animale au fost ucise preventiv.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )