Libnet.ro
UNICEF

11:45

Panica la un liceu din Statele Unite: 17 persoane au fost ucise, iar alte zeci ranite

B1 B1,
Panica la un liceu din Statele Unite: 17 persoane au fost ucise, iar alte zeci ranite

UPDATE: Bilantul atacului armat comis miercuri la un liceu din statul american Florida a ajuns la 17 morti, informeaza agentia Reuters. Autoritatile au mai anuntat ca atacatorul a fost identificat, fiind vorba. continuă pe B1

Firma romaneasca de tehnologie Tremend a cumparat o firma din Statele Unite

Firma romaneasca de tehnologie Tremend a cumparat firma 648 Group, specializata in servicii de dezvoltare web si mobile, din Statele Unite, fondata de tot de romani. Prin aceasta tranzactie Tremend spune ca intentionaza sa isi consolideze prezenta in SUA, avand in vedere ca printre clientii firmei recent achizitionate se numara companii precum, Samsung sau Netflix.

Cum (mai) revolutionam accesul tinerilor la piata muncii? O posibila solutie din Statele Unite

Lipsa locurilor de munca si slaba pregatire a tinerilor pentru piata muncii afecteaza din ce in ce mai mult societatea si economia Romanei. Nu exista solutie universala dar putem invata si adapta din solutii deja implementate. Ashoka Fellow Rafael Alvarez din Statele Unite lucreaza cu unele din cele mai mari companii din America pentru a construi oportunitati si locuri de munca pentru mii de tineri din medii defavorizate.

VIDEO 17 morti si cinci raniti in stare critica in urma unui atac armat asupra unui liceu din Florida

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins.

VIDEO Atac armat intr-un liceu din Florida: un fost elev a ucis 17 persoane. Imagini din timpul atentatului

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins.

Atac armat la un liceu din Florida: Peste 20 de persoane ranite

Cel putin 20 de persoane au fost ranite dupa ce un individ inarmat a deschis focul miercuri intr-un liceu din statul american Florida, potrivit purtatoarei de cuvant a serifului din comitatul Broward,.

VIDEO SUA: 17 morti in urma unui atac armat la un liceu din Florida. Atacatorul are 19 ani si este un fost elev, exmatriculat din scoala

Un individ inarmat a deschis focul, miercuri, intr-un liceu din statul american Florida, ucigand mai multe persoane si ranind alte zeci, transmite Reuters. Atacatorul a fost arestat de politie dupa zeci de minute de cautari, timp in care sute de elevi au evacuat panicati cladirea scolii, in timp ce altii au ramas ascunsi in salile de clasa. UPDATE: 17 persoane au fost ucise in atac. Suspectul arestat este un fost elev al liceului, exmatriculat din motive disciplinare.

Unul din hackerii care a reusit sa sparga sistemul de supraveghere al Politiei din Washington va fi extradat in Statele Unite

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis, marti, cererea de extradare in cazul a doi tineri care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington. Doar ca doar in cazul unuia dintre ei,.

Statele Unite se tem ca intarirea legaturilor militare dintre statele Uniunii Europene ar putea submina NATO

Statele Unite sunt ingrijorate ca planurile Uniunii Europene pentru sporirea cooperarii militare intre statele membre risca sa submineze Alianta Nord-Atlantica in contextul in care aceasta se confrunta cu revirimentul Rusiei, sustine publicatia Financial Times.

Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost ucise, iar alte zeci sunt ranite

UPDATE:Autoritatile din Florida sunt citate afirmand ca avem parte de 14 victime, dar nu este clar daca acestea sunt decese confirmate sau cuprind si persoanele ranite grav, conform.

Atac armat intr-un liceu din Florida. Atacatorul se afla inca in libertate

Politia din Parkland, Florida, au pornit o interventie intr-un liceu local dupa ce un barbat ar fi deschis focul, ranind cel putin 20 de persoane, potrivit BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )