Libnet.ro
UNICEF

05:30

Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost ucise, iar alte zeci sunt ranite

B1 B1,
Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost ucise, iar alte zeci sunt ranite

UPDATE:Autoritatile din Florida sunt citate afirmand ca avem parte de 14 victime, dar nu este clar daca acestea sunt decese confirmate sau cuprind si persoanele ranite grav, conform. continuă pe B1

Microbuz implicat intr-un ACCIDENT RUTIER in Prahova: Mai multe persoane au fost RANITE

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care a fost implicat un microbus de transportat calatori in Baicoi, judetul Prahova. Mictobuzul se deplasa pe ruta Ploiesti-Mislea si transporta.

Grav ACCIDENT RUTIER la Galati: MAI MULTE VICTIME!

Grav accident rutier, miercuri, la Galati. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce semiremorca unui TIR a lovit un autobuz de calatori. Potrivit sefului Politiei Tutiere Galati, Bogdan Carp, sase persoane.

Panica la un liceu din Statele Unite: 17 persoane au fost ucise, iar alte zeci ranite

UPDATE: Bilantul atacului armat comis miercuri la un liceu din statul american Florida a ajuns la 17 morti, informeaza agentia Reuters. Autoritatile au mai anuntat ca atacatorul a fost identificat, fiind vorba.

Panica in Statele Unite: Cel putin 1 mort si 20 de raniti dupa un atac armat la o scoala din Florida

UPDATE: Cel putin o persoana a decedat si alte zeci sunt ranite, arata presa locala intr-un nou bilant. Atacatorul ar fi tot un elev. Sunt clipe de panica ingrozitoare in statul american Florida dupa ce.

Peste trei sute de militari din mai multe state, incepand de astazi, la un exercitiul militar in judetul Tulcea

Peste trei sute de militari din Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Romania participa, incepand de luni, la exercitiul multinational PLATINUM EAGLE 18. 1 care are loc la Centrul secundar de instruire pentru lupta al Fortelor Terestre Romane din Babadag, judetul Tulcea.

Peste trei sute de militari din mai multe state participa la un exercitiu militar in judetul Tulcea

Peste trei sute de militari din Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Romania participa, incepand de luni, la exercitiul multinational PLATINUM EAGLE 18. 1 care are loc la Centrul secundar de instruire pentru lupta al Fortelor Terestre Romane din Babadag, judetul Tulcea.

Cum (mai) revolutionam accesul tinerilor la piata muncii? O posibila solutie din Statele Unite

Lipsa locurilor de munca si slaba pregatire a tinerilor pentru piata muncii afecteaza din ce in ce mai mult societatea si economia Romanei. Nu exista solutie universala dar putem invata si adapta din solutii deja implementate. Ashoka Fellow Rafael Alvarez din Statele Unite lucreaza cu unele din cele mai mari companii din America pentru a construi oportunitati si locuri de munca pentru mii de tineri din medii defavorizate.

Statele Unite se tem ca intarirea legaturilor militare dintre statele Uniunii Europene ar putea submina NATO

Statele Unite sunt ingrijorate ca planurile Uniunii Europene pentru sporirea cooperarii militare intre statele membre risca sa submineze Alianta Nord-Atlantica in contextul in care aceasta se confrunta cu revirimentul Rusiei, sustine publicatia Financial Times.

Firma romaneasca de tehnologie Tremend a cumparat o firma din Statele Unite

Firma romaneasca de tehnologie Tremend a cumparat firma 648 Group, specializata in servicii de dezvoltare web si mobile, din Statele Unite, fondata de tot de romani. Prin aceasta tranzactie Tremend spune ca intentionaza sa isi consolideze prezenta in SUA, avand in vedere ca printre clientii firmei recent achizitionate se numara companii precum, Samsung sau Netflix.

Kovesi: Vlad Cosma a facut mai multe denunturi, s-a prezentat singur. Intr-un dosar a fost martor protejat

Vlad Cosma a facut mai multe denunturi, nu pot spune cate sunt, confirm ca a venit din proprie initiativa, nu a fost cautat de procuori, s-a prezentat singur la DNA, a spus miercuri Laura Codruta Kovesi intr-o conferinta la DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )