Libnet.ro
UNICEF

11:00

Panica in ziua votului! Incendiu la Sun Plaza Mall din Capitala

Antena3 Antena3,
Panica in ziua votului! Incendiu la Sun Plaza Mall din Capitala

Incendiu in ziua alegerilor prezidentiale! E vorba decentrul comercial Sun Plaza din sectorul patru al Capitalei. Stire in curs . continuă pe Antena3

Imagini socante dupa incendiul din mall-ul Sun Plaza din Capitala! Cum arata masinile care au luat foc (FOTO)

Au aparut imagini socante dupa incendiul carea izbucnit duminica dupa-amiaza la Sun Plaza Mall, in sectorul 4 al Capitalei. Mai multe autoturisme au luat foc in parcarea subterana a centrului.

Incendiu, in mall-ul Sun Plaza din Capitala. Ce au gasit pompierii cand au ajuns la fata locului

Clipe de panica pentru locuitorii din Capitala, care se aflau in dupa-amiaza de duminica, pe 24 noiembrie, in mall-ul Sun Plaza. in centrul comercial a izbucnit un incendiu, iar pompierii au UPDATE 17. 43: Potrivit ISU, in total, trei persoane au fost transportate la spital intoxicate cu fum. UPDATE, ora 17. 23: Doua persoane au fost expuse .

Mall-ul Sun Plaza, evacuat dupa un incendiu in parcare: 6 persoane la spital si 3 masini facute scrum VIDEO

Centrul comercial din sectorul 4 al Capitalei Sun Plaza a fost evacuat duminica dupa-amiaza din cauza unui incendiu izbucnit in parcarea subterana a cladirii. Sase persoane au fost transportate la spital dupa ce au fost expuse la fum.

Incendiu la mall-ul Sun Plaza din Capitala: Centrul comercial, evacuat. Mai multe echipaje de pompieri intervin. Oamenii, sfatuiti sa-si lase masinile in parcare(VIDEO)

UPDATE: Incendiul a fost lichidat, insa in continuare in complexul comercial este foarte mult fum. Un incendiu a izbucnit, duminica, dupa-amiaza la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4, informeaza.

Arde mall-ul Sun Plaza din Capitala

Mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuat, duminica, din cauza unui incendiu care.

VIDEO UPDATE Incendiul de la mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost stins: Mai multe persoane au fost duse la spital Trei masini avariate

Mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost evacuat dupa ce o masina aflata in parcarea subterana a luat foc, iar acesta s-a extins si la alte automobile. Incendiul a fost stins la scurt timp de pompieri. Patru persoane care au fost expuse la fum in urma incendiului au primit asistenta medicala si au fost duse la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Trei masini au fost distruse, informeaza ISU Bucuresti Ilfov.

Noi detalii despre incendiul de la Sun Plaza. Sef IGSU: Au luat foc douaautoturisme; Incendiul a fost lichidat

Incendiul de la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4 al Capitalei a fost lichidat duminica dupa-amiaza. Doua autoturisme din parcarea centrului comerical au luat foc. La scurt timp, mall-ul a fost evacuat si au.

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc.

Trei persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc.

Ce au mancat PSD-istii in ziua votului. Petre Daea i-a omenit cu salam, rosii si branza

A fost mare tristete la sediul PSD in ziua in care romanii si-au exprimat votul la alegerile prezidentiale. Este tot mai clar ca Viorica Dancila nu mai are sanse sa devina presedintele Romaniei, dar social-democratii s-au adunat la sediul partidului pentru a urmari impreuna rezultatele finale. Printre ei s-a aflat si ministrul Agriculturii, Petre Daea, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )