Libnet.ro
UNICEF

05:45

Papa Francisc: Cei care au decedat luptand impotriva pandemieiau murit pe front ca soldatii

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc: Cei care au decedat luptand impotriva pandemieiau murit pe front ca soldatii

Papa Francisc a declarat, vineri, ca medicii, infirmierii, infirmierele, surorile si preotiicare au decedat luptand impotriva pandemiei de coronavirusau murit pe front ca soldatii care si-au dat viata din dragoste. continuă pe Adevărul

Papa compara personalul medical care i-a tratat pe bolnavi cu soldatii morti pe front

Medicii, infirmierii, infirmierele, surorile si preotii care au decedat luptand impotriva pandemiei de coronavirus au murit pe front ca soldatii care si-au dat viata din dragoste, a declarat vineri papa Francisc la postul de televiziune Rai 1, relateaza AFP, citat de Agerpres.

COVID-19 |Papa Francisc, interventie emotionanta in direct, la o televiziune italiana: Ma gandesc la medici, asistente, maici, preoti, care au murit pe front ca soldatii. Si-au dat viata din dragoste

Papa Francisc a sunat in direct vineri la sfarsitul unei emisiuni transmisa pe postul italian de televiziune Rai 1 si a transmis un mesaj emotionant despre pandemia de coronavirus si despre cei care se afla in.

Catolicii din intreaga lume sarbatoresc Vinerea Mare in izolare. Papa Francisc s-a rugat intr-o Piata San Pietro goala (FOTO, VIDEO)

Catolicii din intreaga lume sarbatoresc Vinerea Mare, in izolare acasa din cauza pandemiei, in conditiile in care majoritatea bisericilor din intreaga lume au fost inchise. La Vatican Papa Francisc a.

O prezentatoare de la Rai 1 intrerupe un dialog si anunta ca un telespectator vrea sa intervina in direct. Era Papa Francisc

Papa Francisc a sunat in direct, intr-o emisiune a postului italian Rai 1, spre surprinderea prezentatoarei, relateaza Corriere della Sera. El a transmis in direct un mesaj in Vinerea Mare a catolicilor.

in premiera, Papa Francisc ataca ipocrizia anumitor personalitati politice: cine l-a suparat pe pontif

Intr-unul dintre rarele sale interviuri, Papa Francisc a vorbit despre sarcinile sale in aceasta perioada dificila, dar si-a facut timp si pentru a ataca membrii clasei politice. Franscisc.

Papa Francisc: Pandemia, unul din raspunsurile naturii la ignorarea actualei crize climatice

Papa Francisc a afirmat ca pandemia de COVID-19 este unul din raspunsurile naturii la ignorarea actualei crize ecologice de catre umanitate.

DOCUMENT Starea de urgenta: Agentia pentru achizitii publice a renuntat la promovarea unui OUG, dupa ce a fost acuzata ca actul i-ar scapa pe cei care dau tunuri financiare

Agentia Nationala pentru Achizitii Publice ANAP) a renuntat marti la promovarea unei Ordonante de Urgenta care viza noi reguli la achizitiile directe in situatii de urgenta, dupa ce deputata PSD Ana Birchall a publicat si a avertizat asupra unui proiect prin care s-ar acorda impunitatea: Cu alte cuvinte . ) toti cei care dau tunuri financiare in aceasta perioada nu vor raspunde legal!, a spus ea. Seful ANAP a transmis marti catre HotNews. ro proiectul de OUG, cu mentiunea ca este diferit de cel postat de Ana Birchall si ca s-a renuntat la promovarea sa deoarece masurile ar urma sa fie incluse in decretul pe care-l pregateste Guvernul pentru prelungirea starii de urgenta. Vezi in articol la ce proiect de OUG a lucrat ANAP si cum motiveaza seful Agentiei pentru achizitii de ce ar fi nevoie de aceste masuri.

Papa Francisc: Pandemia de coronavirus este raspunsul naturii la criza climatica

Papa Francis a declarat ca pandemia de coronavirus ar putea fi raspunsul naturii la criza climatica in care ne aflam.

Marturia cutremuratoare a unui medic roman la Paris: Mor singuri, iar noi suntem cei care le tinem mana

Un medic roman care lucreaza in Paris a facut marturii cutremuratoare. Acesta aspus ca rudele pacientilor aflati in stare critica sunt lasate sa fie alaturi de bolnavi in ultimele clipe de viata. in Romania, nepoata unui barbat care a murit la spitalul din Suceava spune ca familia a vrut sa fie alaturi de acesta, dar nu a putut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )