Libnet.ro
UNICEF

19:45

Papa Francisc, donatie pentru Spitalul din Suceava

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, donatie pentru Spitalul din Suceava

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare medicale pentru bolnavii de COVID-19 din Romania. Echipamentul si alte ajutoare urmeaza sa ajunga la Spitalul din Suceava, cel mai mare focar de infectie din tara noastra. continuă pe Antena3

Asistenta de la Spitalul din Suceava: Situatia s-a schimbat radical de cand unitatea s-a militarizat!

O asistenta de la spitalul din Suceava spune ca situatia s-a schimbat radical de cand unitatea a fost militarizata. Femeia marturiseste ca acum se acorda o mai mare atentie in folosirea echipamentelor medicale.

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 , tratati in Spitalul Judetean Suceava. Echipamentele vor ajunge in Romania sambata, cu aceeasi aeronava cu care revine in tara echipa medicala din Romania care a lucrat doua saptamani la Milano.

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Papa Francisc insoteste cu rugaciunea si caritatea bolnavii de Covid-19 din Romania, anunta Vatican News. in mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania.

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania. Alte materiale sanitare au fost trimise in aceeasi zi de Sfantul Parinte in Italia si Spania.

CORONAVIRUS. Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de COVID-19 din Romania: Cantitatea acestora este, fara indoiala, insuficienta, dar orice mic ajutor poate sa faca diferenta intre viata si moarte

Papa Francisc transmite un gand bun tuturor romanilor care au fost diagnosticati cu COVID-19, dar si personalului medical care continua sa lupte impotriva pandemiei de coronavirus. Dar, pe langa rugaciunile.

Directorul spitalului din Suceava, care i-a chemat la munca pe medicii bolnavi, revine in functie

Directorul medical al Spitalului Judetean din Suceava, dr. Mircea Macovei, se intoarce joi la servic.

Noi ajutoare UE pentru producatori din sectorul agro-alimentar

Comisia Europeana a anuntat ajutoare exceptionale pentru producatorii din sectorul agro-alimentar, pentru echilibrarea preturilor din piata, ca urmare a situatiei create de pandemia de coronavirus COVID-19.

Dosar penal dupa ce seful UPU de la Spitalul Judetean Suceava ar fi obstructionat cadrele medicale sa foloseasca echipament de protectie

Politistii judiciaristi din cadrul IPJ Suceava, sub supravegherea procurorilor, au demarat urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Suceava, dupa ce seful UPU din cadrul unitatii medicale, Liviu Cirlan, a obstructionat cadrele medicale sa foloseasca echipamentul de protectie, informeaza Agerpres.

Bancher din Suceava: Pana acum, bancile vorbeau despre apropierea de clienti. Dar dintr-o data am inceput sa construim bariere, sa masuram distante de 1,5 metri, sa instalam panouri de plexiglas

A inceput fara sa ne dam seama, nu eram pregatiti cum nu era nimeni - pentru o asemenea evolutie. Brusc, pe langa cuvintele uzuale din vocabularul curent al unui om de banca - plati, incasari, carduri, credite, depozite, internet banking, am inceput sa discutam despre dezinfectanti, manusi, masti, distanta sociala, spune intr-o discutie cu HotNews. ro Adrian Jantea, Directorul Regional retail, regiunea Nord-Est din BRD. Adaptarea nu a fost usoara, admite bancherul. Daca pana acum bancile vorbeau despre apropierea de clienti, am fost obligati dintr-o data sa incepem, la propriu, sa construim bariere, sa masuram distante de 1,5 metri, sa instalam panouri de plexiglas, sa avem acces controlat in agentii, spune Jantea.

Ponta il acuza pe Ludovic Orban ca a vrut sa ascunda situatia din Suceava

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat, marti, la emisiunea Marius Tuca Show Guvernul condus de Ludovic Orban ca a incercat sa ascunda situatia de la Suceava, generata de noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )